Změna vnitřních dispozic - rada

Zdravím, potřebuji poradit ohledně změny vnitřních dispozic, vnější obvodové zdivo a vnější otvory pro okna a dveře již nelze změnit. Jedná se o hrubou stavbu bez vnitřních příček (pouze deska a obvodové zdivo). V obývacím pokoji je málo prostoru pro sedačku a jídelní stůl a také malá koupelna - není místo pro sušičku....z garáže možná ještě bude možné udělat obytný prostor, ale nevím, zda to není škoda. Děkuji za nápady a rady.
Odpovědět
Tak hlavne bych asi vymyslela jiny vchod do koupelny a na wc, protoze ze zadveri to kvuli chladu a spine neni moc dobry napad. Otazka je, jestli to jde resit jinak. Asi jedine spojit tyto dve mistnosti a zmenit dispozici. Znam i lidi co maji pracku v garazi, alee je to garaz opravdu cista a udrzovana.
Odpovědět
V té desce jsou předpokládám i prostupy pro odpady, takže s dispozicí koupelny, záchoda a kuchyně už asi moc hýbat nepůjde... Nejsem tedy odborník, možná jde i tohle nějak řešit. To by bylo dobré zjistit, abyste věděli, v jakých mantinelech je to překopávání dispozice možné.
Odpovědět
to je těžký bez orientací a dalších info, nechápu vjezd do garáže na druhé straně než je vstup do domu? tohle musel vymyslet nějakej totální debil :-|
Odpovědět
Jaká má být výsledná dispozice? Zase 4+kk nebo by stačilo 3+kk? Kde jsou světové strany? Kam pak pokračuje zahrada?
Odpovědět
Terasa by měla být dole, jak jsou franc. dveře na zahradu...zahrada na pravé straně....kuchyň a obývák jsou orientovány na jihozápad. Napadlo mě garáž předělit a z jedné poloviny udělat šatnu, kde by byla i sušička...se vstupem z ložnice (vysekat dveře). Z druhé poloviny vstup ze zahrady místnost na sekačku atd. Ohledně změny dispozice záchoda čekáme na vyjádření, zda by bylo možné přesunout.
Odpovědět
Profilova fotka
@vernisse omlouvam se, ale tohle je asi zdaleka to nejhorsi, co jsem kdy videla. Vy uz jste dum koupili? Pokud ne, tak doporucuji dat od toho ruce pryc...aby se z toho dalo vysekat neco kloudneho, bylo by potreba opravdu vyraznych zasahu, ktere samozrejme stoji kupu penez
Odpovědět
Profilova fotka
@vernisse pardon, prehledla jsem, ze tam nejsou pricky. To by se s tim neco delat dalo, zalezi na odpadech. Co okna? Jste ochotni s nima hybat?
Odpovědět
@carpatia S odpady lze mírně hýbat (cca 1-2 m), s okny lze také hýbat (nerada bych, aby bylo nutno předělávat všechny :-)). Z garáže lze udělat obytný prostor, ale polovinu garáže bych ráda ponechala na kola, zahradní nářadí atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?