Interiérový designer - návrh designu rodinného domu

Profilova fotka
Dobrý den střecháčci, doufám, že už někdo má alespoň roční zkušenost s architektem/designérem, který vám dělal návrh designu rodinného domu, vy jste si to pak přesně podle toho zařídili a alespoň rok už v domečku bydlíte. Zajímá mě, jestli se takový návrh vyplatí a jestli to nejsou zbytečně vyhozené peníze. Při ceně za návrh cca 100.000,- Kč chci mít alespoň jistotu, že to má smysl. Při pročítání fóra jsem narazil na různé zkušenosti, není mi ale jasné, jakým způsobem architekti vybírají nábytek (na míru, katalogy) a jestli pak jsou schopní domluvit nějaké slevy.... Děkuji.
Odpovědět
@tygr80 Architekta nedodám ale pár stručných vět o výhodách/nevýhodách domu katalogového nebo na míru viz můj profil a www. Obojí má své pro a proti a třetí možností je koupě hotového od developera.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky, možná jsem se špatně vyjádřil, jedná se mi o zařízení místností :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tygr80 tak to myslíte interiérového designéra, tady frčí pojem architekt spíš pro projekty domů, i když někdo dělá obojí.... taky to teď řešíme, ale zatím vůbec netuším, zda do toho jít.... láká mě, že mají zkušenosti a dokážou udělat na pohled pěkné a hlavně funkční vychytávky, já jsem na to lama
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj jednu dizajnérku už si partnerka pozvala (návštěva už proběhla), testujeme jí na obýváku a kuchyni, v našem případě zřejmě nejtěžší část domu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tygr80 no, to teď přesně taky řeším, pořád spekuluju....dejte pak vědět, jestli se osvědčila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj pro klid v rodině to funguje :-) respektive moudřejší ustoupí a ještě to zaplatí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tygr80 :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?