Barový pult k oddělení místnosti. Kde ho seženu?

Chtěla bych poradit, kde sehnat šikovný samostatně stojící barový pult, který by sloužil k oddělení kuchyně od obýváku ve 2+kk. Nebo poradit šikovného řemeslníka v okolí Zlína, který by uměl něco takového zhotovit na zakázku. Obchody typu Asko a Ikea takové věci sice nabízejí, ale povětšinou jako součást kuchyně nebo stojící u zdi... :-( Budu ráda za jakýkoliv kontakt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
valeriekr: určitě se dá něco sehnat v ikea.. ikea
Odpovědět
Profilova fotka
valeriekr: já myslím, že bude stačit, když si koupíte nějakou kuchyňskou desku a k tomu někde nějaké pěkné nohy, my teda máme bar dělaný takhle ale objednávali jsme to s kuchyni, ale montovat jsme to museli sami http://www.modrastrecha.cz/album/view...
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle toto http://www.tv-products.cz/kuchynsky-b... Kámoška to má v malinkém bytě a nemůže si to vynachválit. Myslím že by to šlo sehnat i levněji :-)
Odpovědět
No...moc dík za rady,ale nemám zeď, ke které bych to šoupla...a jeden roh kulatý a druhý uřízlý narovno se mi moc nelíbí... :-| Navíc sem spíš myslela, aby to dole mělo skříňky...nechci přes to koukat do kuchyně,chci ty dvě místnosti jakoby od sebe oddělit něčím neprůhledným :-N Prostě samostatně stojící plný barový pult...a pokud by měl i vrchní část s bodovkama...tím líp :-D Nejspíš sem moc náročná, ale takový kus nábytku není nikde k mání... :-( :-( :-( Jinak moc díky za typy!
Odpovědět
Profilova fotka
valeriekr: my jsme si barový pult dělali sami, svépomocí, s kamarádem truhlářem. Na klasickou malou linku jsme dali novou desku, kterou jsme sestavili do L, ke skříňkám k lince pak přidali 1 skříňku a jednu poličku, zespoda v krajní skříňce mám taky vypínač na bodovky, které máme nahoře. Jde to, a celá akce i s výměnou dřezu nás vyšla na míň než 5 tis. Do poličky uvnitř linky jsme pak dali mikrovlnku, což je pro nás ve 2+kk velice praktické. Můžeš se podívat do mého alba.
Odpovědět
Profilova fotka
ono jde taky o to, ze to musi byt dostatecne velike, co mi rikala pani z kuch. studia, tak ma byt hluboky minimalne 60 cm,ale lepsi 80 cm,aby to neprepadlo, kdyz se treba vytahnou supliky...
Odpovědět
Pablinka: máte stejný koberec jako my...každopáně ten přechod mezi kobercem a linem je super! Skvělá inspirace ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?