Bordó sedačka. Jaká barva nábytku se k ní hodí?

Ahoj :-) , zrovna řeším, jaká barva nábytku a koberců by se hodila k mé rohové kožené sedačce v barvě bordó (je to moderní styl), pokud budete mít nějaké rady a tipy, popř. fotky, budu moc ráda za případnou inspiraci. ;-) Díky!
Odpovědět
ahoj, ja mam v obyvaku vsechno do bezova a cervena, nabytek a podlahu mam myslim javor (maple), je to svetlounke drevo a krasne dava vyniknout cervene. Sedacku mam svetle bezovou, ale uvazuju a cervene? ;-) :-D
Odpovědět
Aby se to nekrylo s tou cervenou........... kde ji mas? Ne snad na zdi? To by sedacka nebyla videt. Jinak jsem pro!
Odpovědět
Jo, taky jsem přemýšlela nad barvou - javor, ale jinak bych chtěla do bytu podlahy jednotné a to - buk =-) tak aby se zas nebily ty dvě barvy dřeva. Podlahy budem kupovat a chtělo by to opravdu nějakou neutrální barvu dřeva, tak ten buk se mi zdál dobrý =-)
Odpovědět
Myslím, že pokud podlaha bude v oddělených pokojích jiná, není problém, viděla jsem to u pár lidí a je to hezký! Javor je hezky světlej, to půjde s tou sedačkou.
Odpovědět
No uvidíme, kdybych ale nechala v obýváku podlahu buk a nábytek měla v javoru, myslíš, že by to nebylo ono?
Odpovědět
No ty barvy jsou podobný.......... Ale já mám javor nábytek a k tomu béžový koberce a vypadá to hezky. K tomu bílá sedačka, ale hodně barevnách doplňků a barevný zdi.
Odpovědět
Díky moc za rady ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?