Bude ladit obývák s kuchyní?

Ahoj. Moc prosím o radu. Máme spojenou místnost cca 36 m2 obývák s kuchyní. Kuchyň již máme od truhláře namontovanou - viz foto č. 1, je to kombinace dub bardolino a bílá vysoký lesk. Nyní řešíme obývací pokoj, kde chceme mít nějakou menší obývací stěnu. Teď nevíme, co bude lépe vypadat, zda když obývací stěna bude také v dekoru dub bardolino a bílá, stejně tedy jako kuchyně (viz foto č. 2), nebo když bude obývací stěna bílá vysoký lesk (ovšem jsou tam černé prvky - úchytky atd - viz foto č. 3, tak nevíme, aby se to nějak netřískalo :-() Co tedy působí lépe s naší kuchyní, foto č. 2 či foto č. 3? Moc díky za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
K té kuchyni se určitě víc hodí ta první stěna, barevně i stylově :-)
Odpovědět
Mě osobně se asi víc líbí ta bílá spodní, v podstatě černé prvky máte i v kuchyni (trouba, mirktovlnka) a v obýváků bych si pak přišla jak v kuchyni, bylo by to sladěné to ano, ale pro mě asi moc jednolité. Přeci jen je obývák jiná část. A jestli Vám vadí ty uchyty, tak věřím tomu, že truhlář Vám sežen stejné uchyty jako na lince a můžete je na obýv. stěně vyměnit.
Odpovědět
Rozhodně první stěna. Ta padne k té kuchyni perfektně. Ta druhá stěna se nejen nehodí, ale je i rychle okoukatelná (vlastní zkušenost .-)
Odpovědět
@jaasminka @korodujicividle Právě mám strach, aby když si vybereme tu stěnu č. 1. tak aby to fakt nebylo celé i s tou kuchyní až moc monotónní. Ale na druhou stranu zas mi ta druhá stěna přijde tak nějak více modernější...
Odpovědět
Foto 2 nebo 3, ale s jinýma uchytkama
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 tak pokud je to jako jedna místnost, tak by mi to právě vadilo, kdyby to bylo každé v jiném stylu...
Odpovědět
@xvitko13 myslim, ze se hodit budou obe dve.. kuchyne je hodne neutralni a jde o to, jakym smerem se chcete ubirat.. pokud modernim, kup c 2, pokud vice tradicnim tak c 1. kuchyni se nelimituj mas ji hodne neutralni a teprve nabytek v obyvaku (a detaily jako obrazy, svetla, kvetinace atd) jaky vyberes da tvemu bytu (lepe receno te hlavni mistnosti) charakter. muzes i kuchyni doplnit o moderni doplnky a nebo jit vice "venkovskym" stylem.. fakt je to jedno :-) tahle kuchyn snese cokoli - je nadcasova ;-)
Odpovědět
Hezké jsou obě dvě,ale šla bych jen do čisté bílé stěny v lesku jako je kuchyň. Dub je momentálně velmi moderní,ale na kuchyni je ho "akorát" (je moc krásná). V dubu bych dala konferenční stolek.
Odpovědět
Tím jsem chtěla říct,že bych nedala ani jednu vámi vybranou a nechala si vyrobit stěnu ve stylu kuchyně ( lesk,úchytky).
Odpovědět
Děkuji všem za komentáře.
Odpovědět
Krásná kuchyň:-)
Odpovědět
Tak nakonec jsme spíše nakloněni celé bílé lakované obývací stěně, již bez dřevodekoru.
Odpovědět
Článek se načítá
k těm ošklivým dveřím v designu 90. let se hodí ta první stěna. Lépe však vypadá ta druhá varianta. A okouká se všechno, to bych neřešil. V případě druhé varianty vyměňte ty dveře za moderní design, klidně mohou zůstat zárubně a křídlo bych volil ve vysokém lesku a plné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych teda nedala ani jednu, našla bych si nějakou čistě bílou hladkou jako je kuchyně. Ta dvojka mi přijde ale strašná, vím že se prodává levná na aukru, viděla jsem jí i vícekrát v některých albech a mě se tedy hrozně nelíbí ty černé prosklené police podsvícené modře, přijde mi to laciné, Já bych vybrala z těchto dvou tu první
Odpovědět
určitě ta první, ta druhá bude jak pěst na oko. Já bych ale volila i nechat si stěnu udělat od stějného truhláře - pak si ji krásně vyladíte, dáte kolik poliček chcete atd... uzavřené x otevřené a cenově to myslím vyjde podobně.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj chtěla bych se zeptat, kolik metrů linky, bez toho ostrůvku máte?děkuji
Odpovědět
A nemohl by vám tu stěnu udělat ten samý truhlář z těch samých barev? :)
Odpovědět
jasně, podle mě bude ladit obrázek č.1:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?