Čtvercové police na zeď, kde je seženu?

Zdravím všechny střecháčky :-) Sháním čtvercové police na zeď. Koupila jsem nedávno v Jysku a musela je reklamovat. Jejich kvalita byla hrozná. Paní ze skladu přinesla další krabice, ale všechny byly na odpis. Od té doby jsem nikdy nic neobjevila (v kamenném obchodě). Našla jsem na webu e-shop: vecidobytu - máte s nimi někdo zkušenost nebo reference? Nebo můžete někdo dát tip, kde sehnat? děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika.deskova veru ty spodní jsem viděla v kika
Odpovědět
@baraz Díky, mrknu se. Našla jsem na tom eshopu: vecidobytu ... ale vůbec je neznám.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika.deskova já bych raději brala v kamenném obchodně, bála bych se právě té reklamace - posílání zpět ..
Odpovědět
@baraz Našla jsem v Kika, 4ks čtverec za 2tis. a Kika nejblíž v Praze :-|
Odpovědět
Profilova fotka
teď jsem viděla na ně slevu na Slevomatu, různé tvary, barvy, ale nevím, zda ta nabídka ještě platí. Jinak tato diskuze tu myslím, už někde byla, dávala jsem tam odkazy na nějaké e-shopy.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika.deskova ty jo, to je docela dost :(
Odpovědět
@lendy1 Teď jsem to našla na slevomatu taky, stále platí, jdu to porovnat :-) telepatie. Díky!!! @baraz 2tis. se mi zdá hodně. Chtěla jsem cenu kolem 1200-1500 i s poštovým :-)
Odpovědět
@baraz http://www.slevomat.cz/sleva/40105-cu... 3ks stojí 1380, 4ks 2320 ... docela nepoměr, co?
Odpovědět
Kdyby někdo hledal krásné barvičky a nevadila by mu vysoká cena, tak tady je odkaz: http://www.space4kids.cz/katalog/policky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Já zase sháním nco podobného jako je toto, ale v masivu: http://www.nabytek-bmark.cz/police-a-... Nemáte někdo tip? Nábytek z masivu ráda kupuju na Domestavu, ale tohle tam nemají a na míru to udělat - na to nemám. Díky za případný tip.
Odpovědět
Zdravím všechny, Nedávno jsem si objednala na netu věcidobytu - police,tak čekám co dojde,ale vypadají na obŕzku pěkné a cena je suprová. 9 polic za 736 Kč i spoštovným je opravdu super.Jasný není to masív,ale za tu cenu to asi nikde nepořídíte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?