Jak máte řešenou televizi v obývacím pokoji?

Mám na vás dotaz.. Jak máte řešenou televizi v obýváku? Ráda bych měla televizi upevněnou na stěně, ale nechce se mi sekat nijak do zdi a zároveň nechci, aby nebyly vidět nikde kabely. Má někdo řešený obývák jak dole na fotkách a jak jste s ním spokojeni? Popřípadě jak jej máte barevně nakombinovaný? :-. Díííky moc za rady:)
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme takto : http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs... ale pokud máte cihlovou zeď budete muset dát za tv desku, já kabely protáhl stěnou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to podobně jako na prvním Vašem obrázku. Kabely jsou skryté za deskou, to je super. Jenom když je potřeba zapojit nějaký nový a táhnout ho za deskou dolů na skříňku na které máme přehrávače, je to celkem náročné. Dnes kdybych tu stěnu navrhoval znovu, nechal bych si boční stěnu mezi deskou a zdí udělat otvírací, nebo vyndávací, aby se ke kabelům dalo snadněji dostat.
Odpovědět
Profilova fotka
dřevěná deska se mi taky líbila, ale když muž zjistil, na kolik vyjde, šlo se sekat. Je to práce na jedno odpoledne..
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk A na kolik, cca?
Odpovědět
Profilova fotka
@brokolicenoblhoch taková vyloženě jen za televizi CAT nábytek 3817,- před 7 lety :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk děkuji
Odpovědět
Nám právě stolař řekl dost vysokou částku za tady ten nábytek, tak se chci zeptat jak to dělají ostatní:) @jakuda díky za typ, to mě nenapadlo:) To je dobrý nápad a určitě i dost praktický. @petrsv1000 to máte dobře řešené. Obávám se, že u nás to moc dobře nepůjde už udělat....
Odpovědět
Profilova fotka
@adelait jak říkám, záleží co tam máte za stěnu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?