Jak vysoko umístit tv na zeď v obýváku?

Ahoj, elektrikar potrebuje vedet jak vysoko budeme chtit udelat zásuvku na tv na zeď. Zatím je to holobyt, takže jsem odhadla tak 1 m od podlahy až bude. Nebo myslíte víc?
Odpovědět
@werunecka33 Sadnite si na gauc a vyska oci=stred TV
Odpovědět
Ano, to jsem udělala, jak bydlíme teď. Bohužel v tom bytě, kde se bude bydlet, zatím nic nemáme, ani nemáme sedačku zatím vybranou
Odpovědět
@werunecka33 Zalezi, jak se divate na televizi. Ale pokud bude stred telky ve vysce oci, tak tim urcite nic nezkazite.
Odpovědět
@werunecka33 My mame sedacku vysokou 45cm, koukam na telku v leze na lenosce. Stred televize mame asi 70cm nad zemi a je to pro me idealni.
Odpovědět
My ji máme na stěně tak metr a dvacet cm od země, ale je to tím, že ji máme v ložnici a koukáme se z vysoké postele. A taky proto, aby na ni prcek nedosáhl a samovolně ji neovládal :) Takže ten metr mi přijde ok.
Odpovědět
Tady v obrázcích jsou návody jak vysoko TV pověsit. http://www.modrastrecha.cz/blog/sisma... http://www.modrastrecha.cz/blog/kalup...
Odpovědět
Moc všem děkuji za příspěvky 😊 dali jsme 1 metr a kdyztak televizi o neco posuneme nahoru, bude velka takze obrazovka pripadne zakryje tu zasuvku.
Odpovědět
Profilova fotka
@werunecka33 Máme tv od země cca 120 cm a vyhovuje nám to. Máme jí výš i kvůli dceři, protože je schopná stát u tv asi 5 cm blízko a vypaluje si oči a taky by na ní ráda sahala, takže i z hlediska bezpečnosti a je to fajn, jsme doma všichni vysocí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?