Jakou dlažbu - šedou nebo hnědou? A jaký k ní nábytek?

Ahoj, už si nevím rady. Dlažba bude ve všech otevřených prostorech stejná tj. OP, K, J, CH máme to propojený. Kuchyň bude bílá v lesku desku doladím podle podlahy. Dveře se mi líbí bílé, ale když dám šedou jaký nábytek a sedačku aby to nebylo studené?
Odpovědět
Profilova fotka
Dala bych klidně šedou dlažbu, sedačku hnědou nebo béžovou a nábytek nějaký dřevodekor - dub, bělený dub, klidně i nějaký světlejší ořech , bříza ... k tomu by šlo cokoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je linka světlá, šla bych spíše do té hnědé dlažby, aby tam byl nějaký kontrast a ta bílá kuchyň se v té šedé neztratila... Já mám taky hnědou dlažbu, dveře budou bílé, k hnědé dlažbě mám většinou nábytek buk, tam, kde je nábytek světlejší (bříza), tak tam mám dlažbu takovou do černa... Nábytek už pak zase nějaký do kontrastu... K hnědé dlažbě můžeš dát klidně nějaké světlejší nebo naopak tmavé dřevěné dekory (např. jasan, břízu, buk, wenge), sedačku klidně nějakou béžovou nebo třeba naopak zase do černa... záleží, jak moc tmavou hnědou bys použila... můžeš mi kouknout do alba, tam ty podlahy mám vyfocené...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?