Jaký nábytek k jarní zelené barvě na stěny?

Ráda bych Vás poprosila o radu. Chtěla bych do obýváku jarní zelenou barvu, ale nevím do jaké barvy nebo odstínu ladit sedačku, nábytek a podlahu. Nevím jestli použít spíše tmavý odstín nebo světlejší. Bílá se mi vůbec nelíbí o té ani neuvažuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Se zelenou něco světlejšího. Pokud ne neutrální bílou, tak třeba hodně hodně světlé dřevo. Já mám třeba v obýváku kombinaci zelené s takovou, odpuste mi ten výraz, vyblitou žlutou a vypadá to hezky. Jinak zelená podle psychologů uspává a pomáhá relexovat, tak aby to nebyl příliš ukolébávající pokoj, tak můžete zkusit třeba právě žlutou - podporuje kreativitu a komunikaci.
Odpovědět
@99mtca K zelené se bude hodit jak tmavý nábytek tak světlý. Mě osobně se líbí bělený dub nebo jasan, bříza. Přemýšlela bych spíš jestli se ti líbí spíše světlejší interier nebo tmavší. Do budoucna můžeš barvu na stěně změnit, ale sedačku a nábytek hned tak nevyhodíš. Hodit se budou všechny přírodní odstíny dřeva a na sedačku bílá, béžová, šedá, hnědá. Vše v různých odstínech od syté po světlé. Já bych se rozhodovala i podle odstínu oken, podlahy a dveří. Třeba já mám tmavá okna dub i dveře a podlahu a je to dost tmavé. do budoucna bych chtěla světlejší podlahu i nábytek. Působí to dost tmavě. U ložnice mi to nevadí, ale v obýváku ano. V předchozím bytě jsem měla vše bílé, i okna, podlahu tmavou a jako doplňky závěs, polštáře, svíčky jarní zelenou. Vypadlo to svěže právě s tou bílou. Nábytek měl vanilkovou barvu. Stěny bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme zelený dětský pokoj a nábytek je v dekoru bříza (hodně světlý).
Odpovědět
@stylishrooms Děkuji za názor:-) Ta žlutá by nebyla taky špatná. Uvidíme co ještě vymyslím.
Odpovědět
@kofinka no právě, že tam je světle žlutá podlaha a světlé dveře. Tak uvidíme co a jak vymyslím:-)
Odpovědět
Zdravím, využiji tohoto vlákna a také bych si nechala poradit :) Mám právě zelenou na stěnách v obýváku a vybírám nábytek, nějakou Tv stěnu a vůbec nevím jakou. Jediné co zatím mám je černá rohová sedačka- sedaci souprava nero. Dále jsou v pokoji světlé parkety. Taky nevím jak moc brát ohled na to, že mám kuchyň dub sonoma. Bojím se, aby to nebylo každý pes, jiná ves :( Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@blazenka86 @99mtca Já mám zeleně vymalovanou ložnici, nábytek buk, podlahu světlou (může to být asi bříza).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?