Kam s tapetou?

Zase Vás tu zdravím:) Chtěla bych znát váš názor na to, kam umístit tapetu. Koupila jsem si dost tmavou, tak se bojím, že za gaučem by byla moc tmavá...ale ještě nejsem rozhodnutá. Co myslíte? za gauč mezi dveře za telku
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dal bych ji mezi dveře třeba dva pruhy a za tv ;-)
Odpovědět
já bych to taky viděla mezi dveře a za televizi
Odpovědět
Díky moc! TAk mezi dveře ji dám určitě a za telku ještě popřemýšlím, budu mít novou a za ní polici, tak až to tam bude, tak uvidím, jak to bude vypadat :)
Odpovědět
Ještě jsem si ji tam zkusila cvičeně přilepit, ať je jednodušší si to představit
Odpovědět
Profilova fotka
to máš jenom jeden pruh nebo celou roli? Já bych ji dala jenom za televizi, ale po celé stěně, jenom takhle jeden pruh není vůbec hezký, přijde mi, že se to tam nehodí a hrozně mi to ruší..
Odpovědět
:) mám samozřejmě roli, jenom jsem to přichytila páskou na stěnu a pak strhla, ať vidím na stěně, jak to vypadá
Odpovědět
mezi těma dveřma to nevypadá moc přesvědčivě - jsou tam teď jakoby tři pruhy - dveře, tapeta, dveře - a nějak mi to tam osobně nesedne. za televizí ok, ale určitě v širším (počítám, že to je v plánu) - osobně bych to viděla minimálně na tři pruhy tapety vedle sebe. na celou zeď za televizí si nejsem jistá - bude to dost tmavé. vzhledem k tmavší podlaze a tmavé sedačce si myslím, že už by to bylo moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani určitě za telkou je to lepší, než mezi těmi dveřmi ;-)
Odpovědět
Tak jsem ji teda dala za televizi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani jo tu už vypadá pěkně, ale klidně bych ji dal na celou stěnu ;-)
Odpovědět
:) no já jsem se bála, aby to nebylo moc tmavé, každopádně, kdyžtak to můžu později dolepit:)
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani tím, že máš okolo bílé stěny tak by to mělo vyniknout ;-) jasně, že to trochu tmavne... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tapeta je moc hezká...je spíše šedá? na některých fotkách to zkresluje...moc by se mi líbila na jednu stěnu do ložnice...odkud prosím je?
Odpovědět
@petrsv1000 NO jo:) každopádně jsem o tom uvažovala, že si ji kdyžtak dokoupím, takže uvidím.
Odpovědět
@bohca Díky, tapeta je hnědá, je z Globusu a viděla jsem ji i v Hornbachu (ale byla tam dražší)
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani jojo , je to je návrh ;-)
Odpovědět
No jo, teď mi to zase bude vrtat hlavou a budu brzo bráchu verbovat do tapetování zbytku stěny :-D Když už navrhuješ, kam mám dát tu polici? 1., 2., 3. foto, nebo mezi dveře (viz foto výše)? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani :-D Tak si zkuz udělat fotomontáž, kousek té tapety vystřihnou a vloži na zbytek zdi jak by to vypadalo.... Polici bych dal asi bokem viz foto 1, klidně i malinko výš ;-) a co nějaké barvičky na stěnu, neuvažovala si ?
Odpovědět
@petrsv1000 No, já zrovna nejsem moc technický typ a navíc doma nemám počítač a v práci na to nemám programy, tak mi bude muset postačit moje představivost :). . Taky se mi to zdálo nejlepší bokem, výš určitě, ona je docela těžká a špatně se mu držela, to jen tak pro představivost :D . Původně jsem uvažovala o nějaké béžové barvě - třeba za gauč, je to tam takové holé, ale nevím, aby už to nebylo moc
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani jo jo lehce něco krémového nebo béžového sem měl na mysli ;-) jo taky to vymýšlíme a upravujem za pochodu ;-) co jiného nám taky zbývá, na architekta nemám :-D
Odpovědět
@petrsv1000 No myslím, že do něčeho světlejšího ještě půjdu, asi za ten gauč..z hotových barev mi nic nepadlo do oka, ale prý jsou stejně lepší ty namíchané, tak bych si ji asi nechala namíchat:) . No přesně, postupně a pomalu, já jsem na to tedy sama a když jsem se nastěhovala, byla jsem měsíc bez kuchyně, měla jsem jen gauč :D Tak mám radost z každého nového květináče a podobně
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani jo namíchané jsou dobré ale drahé, my koupily už namíchané, zatím sme si vždy vybraly ;-) Trochu sem ti to zkus narychlo vytapetovat :-D taky jsem v práci :-D
Odpovědět
@petrsv1000 Je pravda, že jsem koukala na barvy jenom v Hornbachu, ale je možné, že jsem moc vybíravá, nevím:D Ono mi by stačil malý kbelík, kdybych malovala za tím gaučem... no uvidí se :) No šikula, a teď babo raď, já sama nevím, co se mi líbí víc !
Odpovědět
Profilova fotka
@panijani jo to je otázka :-D no aspoň budeš mít nad čím přemýšlet :-D My vybíraly v OBI, sice toho moc na výběr nebylo ale zkusily sme to :-)
Odpovědět
Rozhodně ne na celou stěnu,mluvím z vlastní zkušenosti.Ideální variantu vidím z každé strany odstranit jeden pás (50cm?).Takové věci je opravdu lepší nechat odborníkům.,zbytečně se trápíte a nestojí to za ty ušetřené peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, na celou stěnu to je docela masakr-strašně to "tahá" oči. Upřímně-mě se ta tapeta vůbec nelíbí: 1. jde na ni vidět, že je kupovaná v hobbymarketu (prostě vypadá levně :-( 2. má ji kde kdo, 3. hrozně výrazný a tmavý motiv. Dají se sehnat nádherné tapety, v těch hobbymarketech mají spoustu katalogů-stačí si jen vybrat. Jinak, když už je teda nalepená, tak bych přidala trošku po stranách, aby to nelícovalo se stolkem, ale byla trošku širší. Jinak jestli ještě můžu :-D Tu stěnu máte velkou, prostornou a ten stolek je tam docela utopený. Pokud mám prostor, můžu si dovolit větší nábytek. Více malých věcí ve velkém prostoru nevypadá dobře. Ale chápu, že stolek už je, tak bych místo těch malých pidi kytek koupila alespoň jednu velkou palmu, větší lampu k té poličce (když už, tak navrhuji č.1 + tam dát třeba křeslo)...polička taky není to pravé ořechové-na ten prostor mohla být větší a jednodušší- třeba jen police Lack od Ikea. Neber to prosím ve zlým, být tebou-zkusila bych si s tím ještě trošku pohrát :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Za telkou bych z toho mela za chvili bolehlav. Oci uprene na televizi a kolem toho takove psychedelicke vlny... :-S
Odpovědět
nechci aby to vyznělo špatně ale jen ty asi 3 pruhy za TV byly nejlepší
Odpovědět
Profilova fotka
na celou stěnu bych to rozhodně nedávala...nevypadá to dobře ani moderně x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ps:tapeta je to krásná a moderní...jen ji umět umístit a bude to luxus
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?