Kde sehnat rohovou sedačku do obýváku?

Profilova fotka
Ahojte, potřebovala bych poradit, kde sehnat rohovou sedačku do obýváku. Mám představu aby měla jak úložný prostor, tak aby byla rozkládací na spaní - pro návštěvy. Aby byla kvalitní za rozumnou cenu. Praha a okolí... Díky za rady.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
zkus Kika :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.polstrin.cz/nips.cgi?actio...
Odpovědět
ja tiez hladam sedacku a momentalne mam dilemu ci vybrat velku rohovu (cca 2,5 x 3 m) alebo radsej dve sedacky a roh vyuzijem na svietidlo...super vyber je v Albere no aj super ceny :-p ...zatial vedie sedacka bond od siposa (maju ju v novom letaku, tusim ze na stranke nie je), maju tam teraz 20% zlavu (aj ked iba proforma zlava kedze priplatok za latku je 15% a za presivanie 5% 8-( )
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na tom stejně. Sháníme rohovou sedačku, rozkládací na dvojlůžko (kvalitní) a s úložným protorem. Zatím je to děs, je jich hrozně málo a ty co jsme zatím objevili jsou neskutečně drahé. Náš rozpočet je max 25 000,-. Takže kdyby měl někdo nějaký tip, tak sem s ním 8-)
Odpovědět
u vás v čechách robia češpivové a sú vraj dobrí, robia na objednávku, daj si do googlu a nájdeš. ;-) Povrchoviek majú tiež dobrý výber.
Odpovědět
stuplik, mne sa teda zdalo, že v albere je najlepší výber a sedačku si tam podľa mňa vyberie každý a som si istá, že sa zmestíš aj cenovo. ;-)
Odpovědět
aHOJKY,MY MÁME ROHOVOU,VIZ ALBUM,JSEM S NÍ SPOKOJENÁ A CENA TUŠÍM ŽE ANI NE 19 000,-MŮŽETE SI JI SESKLÁSAT JAK VÁM VYHOVUJE Z JEDNOTLIVÝCH DÍLŮ.....I DO TVARU U...JE TO ENO NÁBYTEK.CZ A SEDAČKA JE JMENUJE ORFEUS.
Odpovědět
Ahojky, v Polstrinu ted mají vyprodej kolekce 2008.
Odpovědět
A co tato? http://www supersektor cz/sedaci-souprava-marketa-rohova
Odpovědět
stolverka mne sa tiez zdal vyber v albere naj (atrium a cenovo podobne predajne som obisla velkym oblukom :-D no ceny sedaciek co sa mne lubili sa pohybovali od 60tis. vyssie. a tolko za sedacku nechcem dat...tato od siposa (2-R-3 roztahovacia + ulozny priestor) a taburetka ma vyjde 43 tis. (v kvalitnejsej latke a s ozdobnym presivanim - stepovanim)...takze som uz takmer rozhodnuta...a aspon podporim slovenskeho vyrobcu :-D
Odpovědět
stuplik, no oni nemajú všetko vystavené čo majú v ponuke, keď oslovíš predajcu s konkrétnymi požiadavkami, ukážeš mu čo sa ti páči - s tým teda, že potrebuješ sa dostať na nejakú cenu, verím, že by si s výberom bola spokojná. Len sa treba spýtať. Ja to tak robím tiež. :-D Toho šipoša nepoznám, čo je to zač?
Odpovědět
ake su zhruba ceny v tom Polstrine? Viem, zalezi od materialu a tvaru, ale ci je to z tych drahsich ci strednych. Su velmi pekne tie sedacky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja mam pocit ze polstrin je taky stred. a este skus http://www.mobilier-design.sk/ tiez slovaci a tam sa da nakupit za dobre ceny, cojaviem do 40 000 taka vanessa rohova
Odpovědět
Profilova fotka
v latke samozrejme nejakej standartnej
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme koupili v Mahon nábytek Hustopeče, s taburetkama, křeslem.. velká rohová 25 tisíc :-p cca po 3 letech se začíná párat.. 8-( 8-( Do sedačky s takovám materiálem už nejdem a příště raděj menší do 10 tis, když se zničí, nebude to tak bolet jak u sedačky za 25 tis.Mě to přijde jako polská výroba často. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1 to aj je casto pl vyroba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aquabelle: Pak nechápu, proč za ni platit tak nehorázné prachy? :-( No už si dáme pozor.Máme přitom od nich skříň v ložnici a pc stůl, to vše pěkné a v poho.Ale na té sedačce se vyřádili. :-p Navíc je obrovská, to bude stěhování :-N už minule jsme ji museli pomalu rozsekat abychom to dostali do obýváku, už jsme přemýšleli že to přehodíme přes okno, že to bude rychlejší :-D :-D jenže v 1.patře :-N, takže vytáhnout to teď to bude mazec. Přístě budu sledovat letáky a třeba jak bude mít něco kika v akci, jdem do toho.
Odpovědět
Polstrin co mám v albu střed (normální potahy, nožky, atd.) je za 40 000. Přijde mi to teda hodně, ale asi jsem mimo, dost známých mi řeklo že to není tak strašný a že jsou ty sedačky opravdu kvalitní. No já nevim...za pár let mi na ní bude asi zvracet a slintat kojenec a to myslim může dělat i na sedačku z Ikea za dvacku :-D Na druhou stranu vypadají opravdu pohodlně a jsou moc hezký. jana85: kde jsi to četla s tím výprodejem, já to nikde neviděla. a to jsem v pondělí mluvila s nějakou madam z Polstrinu a vůbec mi to neřekla mrcha! asi se tam půjdu mrknout ;-)
Odpovědět
V ponděli jsme jeli v Hradci Kralové kolem Polstrinu a měli tam cedule.
Odpovědět
A co ta Marketa jak mam na ni odkaz nahoře, nevidel jste ji někdo? Ta by byla kolem 20000 kč z kvalitního materialu Napoleon a je to český výrobek.
Odpovědět
Profilova fotka
efi jj ale v akcii za nu das dvacku a lepsie nez ikea nie?
Odpovědět
Diky, diky!!! Ted jsem tam volala a maji tam tu "nasi", zitra tam jedeme na vylet :-D Nojo, Prazaci se vydaji pro sedacku, to bude sranda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
do hradce?
Odpovědět
Tak kdyz je zrovna v akci tak jo :-D Holkyyy, mame ji zamluvenou, drzte mi palce at zitra vzbudim manzela a dojedeme do HK pred zavirackou ;-) Ja sice s tou tyrkysovou nejsem jeste uplne smirena, ale s tmave hnedyma nebo sedyma polstarkama bude v cajku ;-) Pak ji dam kdyztak precalounit :-D 8-)
Odpovědět
No jasne, proc ne :-D Stejne jsme chteli na vylet, je krasne...co se ti na tom nezda? :-D Za 24 000 misto 40 000 bych jela i do Bratislavy :-D Mame sluzebni auto a benzin ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak vidis efi ;-) drzime palce, manzela polej rano vodou, poloz do auta, autopilot hradec a je
Odpovědět
;-) diky, po vikendu dam vedet
Odpovědět
Tak to je teda dobrá sleva.
Odpovědět
Profilova fotka
no to je u vacsich firiem bezne ... ja som kolkokrat skoro na zadok padla ked v natuzzi isla sedacka dajme tomu zo 120 000 na 60 000 ... len preto ze bola minulorocny model - akurat ze na slovensku toto este nefrci :-D
Odpovědět
chcela som si vlozit do albumu tu sedacku od siposa no mam len ich katalog v pdf-ku... stolverka diiik za radu...priznam sa ze mna hned odradili tie ceny v albere a tak som sa (ja blba) ani nic nepytala...inac je normalna cakacia doba na sedacku 4 mesiace?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?