Koupě nové sedačky - doporučte kde koupit?

Ahoj, zvažujeme koupi nové sedačky. Především nám jde o to, aby byla pohodlná na sezení a nebolela z ní záda, což je problém té současné :-). Líbí se mi sedačky rohové, které lze zároveň příložitostně použít jako lůžko pro hosty a úložný prostor by byl už jen bonus. Vzhledem k tomu, že máme malého pejska, který sedačku hojně využívá s námi, tak potřebuji, aby byla i dobře udržovatelná. Tedy jsem vyhodnotila jako nejlepší řešení pořídit si opět koženku (nyní koženkový gauč máme a jsme celkem spokojená). Výhodou by byla i cenová relace do 25 tis. Prosím, poraďte, jaké sedačky máte doma a jak jste spokojeni...
Odpovědět
my máme zatím takovou starou obyčejnou pohovku a hrozně by se mi líbila sedačka Sandra (http://www.ketyban.cz/3160-rozkladaci...) a už si na ni začínám šetřit :D seděla sem na ni v jednom obchodě a vůbec se mi nechtělo odejít a nechtěla sem se s ní rozloučit :-D Vybrala sem si ji v takovém hnědém provedení. Takže po rekonstrukci pro ní prostě půjdu :D
Odpovědět
Mě se líbí tahle: http://www.asko-nabytek.cz/1006384.0-... Vůbec si ale netroufám říct, jak bude pohodlná, jaké v ní bude sezení a jak je to s kvalitou, když se jedná o Asko. Jinak by mi ale vyhovovala jak tvarem, tak barvou, vzhledem i materiálem :)))
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.jena-nabytek.cz/hledani/?q.... My máme bílou do U, ale dělají všechny možné. Bývá často v akci. Vyzkoušeli jsme strašně moc sedaček, až mě z toho bolela záda, nesnáším ty, do kterých člověk zapadne a už se nezvedne. Tato je pevná a má oproti jiným kratší sed, takže se dá fakt sedět. Dobře se na ní i spí. Jsem s ní moc spokojená. Hodně lidí hádalo, že byla o dost dražší, což nakonec taky potěší :-)
Odpovědět
@verena Je moc hezká ;-)
Odpovědět
Mne sa z kožených sedaček páči táto http://www.hezkynabytek.cz/kozena-poh... Je aj v dobrej cene, rozkladacia, môžete si zvoliť farbu a je aj moderná :-) Ak by som si išla kupovať koženú sedačku do obývačky, tak by som rozmýšľala nad takýmto typom :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?