Poradíte jakou krbovou vložku

Profilova fotka
Zrovna jsme ve fázi, kdy vybíráme krbovou vložku. Nemáte někdo fotky, jak už hotová krbová vložka vypadá, jak to je kolem toho, potřebuju nějakou inspiraci. A jakou podlahu kolem toho? v obýváku máme světlý vinyl, myslela jsem, že kolem krbu dáme nějakou dlažbu, ale dočetla jsem se, že se dává i nějaké sklo, aby se podlaa zbytečně nepřerušila. Navíc máme obývák docela malý. Máte nějakou zkušenost? a jak je to sklo asi cenově? Děkujííííí
Odpovědět
Řešlili jsme to též a nakonec jsme skončili u krbových kamen :-)
Odpovědět
Je toho plný internet, stačí naťukat pár písmen do vyhledávače.... https://www.google.cz/search?q=krbov%... Pod vložku asi dávat žádné sklo nebudete, ta bývá zazděná, ale bývají i vyjímky... https://www.google.cz/search?q=krbov%... Na vlastní oči jsem viděl skleněnou podložku pod krbovými kamny a nevypadalo to špatně, líbilo se mi to víc nž nějaká kovová. obrázky jsou třeba zde.... https://www.google.cz/search?q=sklo+p... Co se týče cen, tak příklady jsou zde.... https://www.google.cz/search?q=sklo+p... Tak, právě jsem vám demonstroval, jak skvělý přítel dokáže GOOGLE být. Pokud budete trochu samostatnější, tak by jste ušetřila více jak hodinu (časový rozdíl mezi vaším dotazem a mým příspěvkem) a mohla jste po tuto dobu být zase s přemýšlením a plánováním o kousek dál! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedělal jste někdo sálavou obestavbu krbové vložky? Jelikož budeme mít vysoko do stropu, tak mi tento způsob přijde lepší. Ale prý se na to nehodí každá krbová vložka.
Odpovědět
@marriet1 obestavěnou krbovou vložku mám ve fotkách. Dali jsme dlažbu všude. Sklo jsme měli v minulém domě u krbových kamen, stálo tehdy cca 2,5 tis.). Bude v každé prodejně i na internetu kde mají krbové vložky a krbová kamna stačí zadat do vyhledávače. Já moc pro sklo nejsem, dostával se mi pod něj prach a nešlo to dostat ven (měli jsme plovoučku). To by se dalo asi ošetřit silikonem. Taky bylo to sklo po 5-ti letech trochu poškrábané. Já bych šla určitě raději do dlažby kolem krbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@radim83 Ono se těžko hledá, když člověk neví název přesně toho, co chce. To sklo jsem někde viděla, ale nenacházela jsem přesně to, co jsem hledala. Takže Vám děkuji na malé nápovědy. Přesně tohle jsem hledala..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?