Krb s policemi a nikou - obložit nebo vymalovat?

Prosím o nároz, případně foto, jak by jste vyřešili krb s policemi vedle a nikou...nevím zda obložit (bojím se ale jak to půjde v policích a co s nikou) nebo jen vymalovat (opět nevím, zda jen předek, nebo i vnitřky polic atd.) Nikde jsem neviděla žádné obrázky krbu s policema již hotový, vždy je jen hrubá "stavba" krba. Prosím, nemátě někdo, případně foto? Moc děkuji za jakoukoli zkušenost či radu a fotu
Odpovědět
@jaasminka Ahoj my nemáme police ale máme niku. První jsem chtěla obložit kamenem ale pak jsme si to rychle rozmyslela. 1. finanční stránka 2. držení prachu. Rozhodli jsme se natáhnout krb fasádní omítkou, protože je omyvatelná :-)
Odpovědět
@maagda My máme fasádní omítku jen v policích jako "dno" každé police a už teď toho lituju, protože se v tom drží prach a špíná a jde to jen vysát, i když je to omyvatelné :-( A zbytek máme zatím jen ve štuku a nevím co s tím dál. Mám strach z toho kamene právě jak to bude vypadat uvnitř polic, a přijde mi divné nechat vnitřky "bílé". Nemáte náhodou někde fotku Vašeho krbu?
Odpovědět
Mám fotku normálně někde v blogu :-) my jsme opravdu spokojení :-) @jaasminka
Odpovědět
Profilova fotka
My máme takto :) moc se nám to líbí, s prachem problém nemám, jde normálně bez problémů vysát...do budoucna uvažujeme o obložení (asi kamenem) ale moc se nám líbí i takto čistě bílý... :)
Odpovědět
@jaasminka http://www.modrastrecha.cz/blog/maagd...
Odpovědět
@denca89 No u Vás to vypadá fakt krásně i bílé. Já jsem taky uvažovalo nechat to tak, ale mám trošku obavu, že se to bude špinit od kouře, sazí apod. a pak to půjde do šedého nádechu :-) a už to tak pěkné nebude. A kdyby jste to obkladáli tak jak? i vnitřky polic?
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka já teda nevím, ale už jsme v krbu také zatápěli a rozhodně žádný kouře ani saze z něho nešly...musíš koupit krb s dobrým odtahem a parametry, který se hodí do vašeho prostoru, pak ho taky čistit a myslím, že rozhodně žádnou špínu nenadělá :) jestli obkládat i vnitřky - to ještě nevím, moc sem nad tím nepřemýšlela, ale spíš se přikláním k variantě obložit jen prostor, kde jsou krbová dvířka a jinak nechat čistě bílé, ale zatím si to moc neumím představit :) vnitřky polic bych asi neobkládala, nedovedu si představit, jak by to vypadalo...a hlavně by se ten prostor uvnitř dost zmenšil a to mi přijde škoda...:)
Odpovědět
@maagda máte to krásnééé, ale my máme těch polic víc a ne tak symetrické. No pořád zvažuji a nevím co s tím.
Odpovědět
@jaasminka tak dejte fotku
Odpovědět
@maagda
Odpovědět
@maagda Tak jak to vidíš, obložila by jsi to u nás? Nebo radši vymalovat?
Odpovědět
A co to nechat vymalované a atu rovnou plochy natáhnout do marmolitu. To by taky vypadalo hezky. Je pravda, že tím jak máme tolik poliček je to nevýrazné. Ale údržba marmolitu bude jednodušší než kamen a vychází i o hodně levněji. My jsme si tak natáhli schodiště a vypadá to super :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@jaasminka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?