LED pásky - odkud koupit?

Profilova fotka
Zdravím všechny. Snažila jsem hledat v diskuzích, ale nic moc se mi nepodařilo. Kdyžtak mě můžete na diskuzi odkázat :) Odkud jste kupovali LED pásky na osvětlení v interiéru? U nás se konkrétně jedná o podsvícení panelu na stěně 1,5x1,5 m, na kterém bude zavěšena TV (viz ilustrační obrázek). Kupovali jste např. na Aliexpres/Ebay apod.? Nebo se vyplatí radši investovat a koupit v českém eshopu? Případně můžete doporučit nějaký dobrý? Pokud mi můžete říct i nějaké bližší parametry, po čem bych měla koukat (počet LED/m, watty, volty, luminy apod.) budu ráda. Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iiilinka Elektro raději kupuji v ČR. Třeba v KV Elektro nepotřebuješ ani registraci a nakupuješ za velkoobchodní ceny a navíc ti poradí. Na Aliexpressu to může být levnější, ale nemáš záruku, že to bude svítit stejně a jak dlouhu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kossakowski1980 jé tam jsme teď byli s manželem, tak asi je to dobrá volba. Bohužel tazatelka je z Moravy - tam ho nevidím. Nicméně já bych se tu zkusila zeptat na Fotoblogu, tam si holky obecně doporučují kde co koupily :). @iiilinka
Odpovědět
Profilova fotka
tyhle veci mame z Aliexpresu
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 Jsem si jistá, že tam se to určitě už 1000x řešilo. Je blbý, že ve Fotoblogu nejde vyhledávat. No zkusím tam napsat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iiilinka Hele já ve fotoblogu normálně vyhledávám - zkus to nahoře vpravo (tedy normálně na počítači) je lupa.
Odpovědět
co se týče LED osvětlení, tak nakupuju tady, celkem šikovné ceny a výběr ;-) www.berge.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 Jůůůů super děkuji. Já to zkoušela, ale nabízelo mi to uživatele, tak jsem myslela, že mi to vyhledává jen uživatele. Moc děkuji :) I ostatním. Eshopy projdu.
Odpovědět
Profilova fotka
@iiilinka tak já si tě budu sledovat ;) ať mám přehled, až na to přijde čas.
Odpovědět
@iiilinka Já jsem kupoval LED pásky v Lidlu, občas je mají v akci, asi dva měsíce zpět je měli. Měli jak klasickou lištu nebo měli LED pásek nalepovací, teď už mají taky e-shop, tak se koukni i tam, třeba tam něco vybereš. Jinak jsem kupoval lišty na podsvícení kuchyně, tak by mi ty nalepovací asi moc nedržely.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?