Lumax nábytek

Zdravím, mátě někdo zkušenost s obchodem Lumax z Olomouce? Konkrétně nám jde o sedací soupravy, mají opravdu pěkné a velký výběr i barev. Máme to ale do Olomouce opravdu daleko, tak jestli někdo nemá zkušenost než objednáme nebo se tam vypravíme. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, Máme od nich velkou pohovku. Kupovanou v první vlně covidu 2020. To se nedalo jet stejně nikam a podobný jednoduchý styl jinde vycházel na 2x tolik. Bereme jí ale jako dočasnou už po necelých 2 letech se začíná prosedávat. Potahy jsem koupila ty nejdražší co šly, jsou vypnuté a čistit také nejdou jak slibovali. Za nás nouzovka za 18 tis na pár let. Bohužel... Máme rozkládací velikou, vypadá dobře, ten typ už nemají, spí se na ní dobře. Nicméně kvalita za "3-".
Odpovědět
Profilova fotka
Potahy jsou špatně vypnuté, přepsalo se mi to...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost osobní nemám ale zdá se mi, že je to klasický dovoz z Polska, kterých je všude mraky .Mám dle fotek asi 8 let sedačku, která vypadá úplně stejně,jen už teď stojí 2x tolik. Nám to stačí, máme 2 malé děti, žádnou extra kvalitu a materiály nečekejte.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen pro dokreslení. Jinak stejná velikost od Phase teď nacenená 74 tis 🙂.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme, vybírali jsme přes internet, vzorník jsem si nechala poslat a odolává 2 dětem, psovi... Potah máme Monolith. Přijde mi jako každá další co najdete styl Asko, Mobelix... jen o pár tisíc levnější. Určitě to není sedačka na 10let, ale jaká je, že ??
Odpovědět
@jandour dobře děkuji 🙂 jak dlouho ji máte?
Odpovědět
Profilova fotka
@tomi_28 rok
Odpovědět
My jsme taky pořizovali (v prosinci prišla) a jsem zatím moc spokojeni, pohodlná, prostorná. Podařilo se nám na ni vylét už i barevné pití, šmír z dílny a nádherně šla vyčistit. Nezanechala žádnou šmouhu ani flek. Je to sice krátce, ale jsme opravdu maximálně spokojeni. Jak komunikace, dodání, tak i skvělý přístup na prodejně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?