Luxusní sedací souprava, co na ní říkáte?

Rád bych znal váš názor na tuto italskou sedací soupravu. Splňuje vaše kritéria?
Odpovědět
1
2
Určitě vypadá nevšedně a hodně zajímavě. Takový styl by se mi moc líbil, ale si to bude drahé :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 mně třeba moc luxusní nepříjde, ale to záleží na vkusu na mě působí spíš lacině :-| ovšem nevšední a zajímavá ano.
Odpovědět
Zajímavá ale luxusnbí určitě ne, to si představím něco jiného. Osobně bych do této nešla, měli jsme téměř stejnou a opěra v podobě polštářů a nízkého opěradla je nepohodlná.
Odpovědět
@monulineek Děkuji za názor, cena je od 120.000 Kč. Sedací souprava je naprosto komfortní, výplně sedáků a špičkové potahové materiály včetně základny z masivu zajišťují dlouhodobou životnost soupravy, ale to člověk z fotky samozřejmě nepozná.
Odpovědět
@alisek děkuji za názor, mohu se zeptat jaká je tedy pro Vás luxusní. Našla byste nějakou fotku z netu?
Odpovědět
@mirus105 souhlasím s Vámi tato modulární sedačka dostupná v mnoha verzích a provedeních je ideální pro posezení u televize i odpočinek. Svým designem je nadčasová, vzdušná...
Odpovědět
@taticek1980 Cena od 120 tis.? jako vtip dobrý, určitě o ní bude pranice... :-D
Odpovědět
@taticek1980 tak mě se líbí hodně sedačky xora furniture (v ČR se prodávají v xxlutz), jsou s funkčními prvky a vypadají hezky, někdy nadčasově ty se dají pořídit do 50tis. a pak luxusní si fakt představím sedačky z tohoto webu http://adlovinghome.com/cz/pohovky-1188
Odpovědět
@lopp a myslíš, že o Bentley či Teslu je pranice? Pranice je o Ikeu za 20,- 8-)
Odpovědět
@alisek a co říkáte na tyhle: http://www.designlifestyle.cz/3-luxus... nebo tyhle stránky: http://www.pianca.com/it/prodotti.php...
Odpovědět
@taticek1980 Blbej příklad, Bentley i Tesla mají co nabídnout ;-) Což se o této sedačce říct nedá, obecně jsem alergický na tohle, není to žádná designový originál, jen prostě nafouklá bublina, plácnem na to italský, luxusní a velkou cenu, třeba to nějakej kořen koupí... Silně mi tohle připomíná kožené italské čupr bundy... ;-)
Odpovědět
@lopp ok koukni na jejich stránky, podívej se do katalogů ať pochopíš o čem mluvím čéče ;-) http://www.pianca.com/it/index.php
Odpovědět
Článek se načítá
@lopp a originál to je...keine čajna
Odpovědět
@taticek1980 Já už to viděl minule :-) Pár těchto katalogů už jsem měl doma, luxusní sedačky kolem 300 tis., bylo to podobné, dokonce mi někde nabízeli slevu třeba 100 tis. dolů, to bylo úžasné... :-D Jsou to ale jen obyčejné věci tvářící se jako něco luxusního a vzácného, podobná věc jako Swarovski třeba ( to taky nesnáším mimochodem :-D ), bižuterie s dobrým marketingem. Za kvalitní koženou sedačku bytelnou si tuhle částku umím představit, asi jako za diamant místo bižu od swarovského, za tohle bych nedal ani 50. PS:originál? kolik jich vyrobí, stovky?
Odpovědět
@lopp 65 let historie a distribuce do 50 zemí světa,... v kůži od 180.000 Kč ;-), tak není to jenom potah, jsou to i kvalitní vnitřnosti a s tím i související životnost, italský design, značka to vše se promítá do ceny. Rifle koupíš za 300 i za 10.000 a víc nelze to odsuzovat. Každý zboží má svého kupce.
Odpovědět
@taticek1980 Italský design, no fuj...ikea taky bude mít tu distribuci do spoustu zemí a pár let historie, prostě je to jen nafouklá bublina... Není nic průkaznějšího než počet lidí co sem přispělo, tady je vidět zájem. ;-)
Odpovědět
@lopp Bože ty jsi tragéd. Neuvěřitelné!
Odpovědět
Profilova fotka
tak co se týče luxusu, já si pod luxusem představuji něco jiného. Tuto sedačku si koupí někdo kdo neví co s penězi a je mu to jedno že stojí tolik. Já vidím jako standard a kvalitu u sedačky masivní dřevo uvnitř, kvalitní látky a materiály, to je standard, vše ostatní (dřevotříska umělotina) je podstandard a nekvalita. Luxus jě něco navíc, to znamená více nadýchaných polštářků z peří vzácných ptáků, velice vzácných materiálů, vzácných dřevin, knoflíky ze zlata atd... většina "luxusní" věcí co se prodává je skutečně jen bublina, prodává se značková nekvalita s nálepkou luxus. Nebo se dnes standardní věci prodávají jako luxusní protože dnes se i nekvalitní výrobky prodávají draze.
Odpovědět
@kristyn.g Děkuji za názor. Ano luxusní je relativní slovo.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a asi bych mohla napsat co mi přijde tedy na ní málo luxusní a je to komfort. Viděla jsem za čtvrtinovou cenu pohodlnější a promyšlenější, zaměřené ne jen na ozdobu ale na to aby člověku se dobře sedělo. Aby byla (pro mě) luxusní musela by být zaměřená na ergonomii využitelnost a pohodlí.
Odpovědět
@kristyn.g jak můžete hodnotit komfort, když jste v ní neseděla? Hodnotit komfort z fotky je absurdní.
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 tak mám oči a vidím jestli si můžu opřít halvu a natáhnout nohy ne?
Odpovědět
Tak na nohy slouží taburet či lehátko. Předností je vzdušnost a velká variabilita.
Odpovědět
@taticek1980 celý svůj dlouhý život pátrám po významu slova "nadčasové"...marně... :-D
Odpovědět
@fotrtom tak konečně už je to tady. Nadčasové lze vysvětlit tak, že zboží, materiál, design atd. bude žádaný v blízké i vzdálené budoucnosti.
Odpovědět
@taticek1980 sedačky pianca se mi nelíbí, sedačky designlife se mi líbí, ale měl bych strach, že to je to samé jako sedačky a postel z www.luxusnisedacky.cz, kterou mám nyní a bohužel s kvalitou spokojen nejsem.
Odpovědět
@taticek1980 děkuji za vysvětlení, ale kdo a kdy určuje že: že zboží, materiál, design atd. bude žádaný v blízké i vzdálené budoucnosti??? Výrobce, prodejce, zákazníl, nějaká komise??? A jak se to pozná - u novinky zvláště???? PS: bude to podobné jako s "luxusním": XY je relativní slovo. :-D A ještě jeden dotaz: Vy si tu sedačku chcete koupit? Nebo ji chcete prodat? Takto nenápadně?
Odpovědět
Profilova fotka
@fotrtom Taky mi to přijde jako "nenápadný" prodejce :-D @taticek1980 sedačka mi luxusní nepřipadá. Je pěkná, ale na pohled normální, obyčejná. Já třeba s malými dětmi navíc potřebuju nutně ukládací prostor a snadno rozložitelnou sedačku, což u této nikde nevidím, takže pro mne užitná hodnota značně malá. Jinak z luxusních sedaček se mi libí některé od Natuzzi.
Odpovědět
@fotrtom Ne nejsem prodejcem této značky. Jen mě zajímá názor nezávislý ;-)
Odpovědět
@spaly nelze míchat hrušky z jabkama. Sedačky z webu luxusnisedacky.cz jsou čínské produkty pravděpodobně nevalné kvality, ale to ať posoudí jiní, kteří mají tuto zkušenost. Hlavním atributem je zaujmout na pohled a cenová dostupnost pro každého. Sedačky Opera Divani jsou vyrobeny pouze v Itálii a záruka je 5 letá s možnosti volby tvrdosti sedáků atd, kvality kůže atd, ale to už jsem Vám vysvětloval. Pokud i přesto jste nedůvěřivý, což není na škodu, tak Vám doporučuji navštívit kamenný obchod TRENDY HOME a přesvědčíte se tam.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?