Máte někdo skříňky Besta z Ikei v bílém lesku? Koupit ano či ne ?

Ahojky , přemýšlíme s manželem ,že si sestavíme obývací stěnu ze skříněk Besta z ikei v bílém lesku (plné) A nakombinujeme to s 2-3 proslenými . Máte s tím někdo zkušenost ? Co udělá bílý lesk po čase a jak je to náročné na úklid (verzus děti ) ?A rozbilo se někomu otvírání na ten dotek ? Děkuju moc za zkušenosti :-)
Odpovědět
haloooo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
systém doporučuji...s bílým leskem není problém, samozřejmě folie nevydrží všechno, pokud chcete kvalitní dvířka, nechte si je udělat od truhláře např. v bílém laku a na bestu namontujte. otvírání na dotek mi přijde horší, sice funguje, ale mám doma i jiný systém a funguje lépe...
Odpovědět
@xajaneckova Děkuju moc za radu :-) A od truhláře by to ale vyšlo asi na hodně ne ? Nemáš zkušenost ?
Odpovědět
@jitulka188 my mame doma skrinky pod televizi. Pouze spodni skrinky, bily lesk dvirka a na dotek. Zatim se nic nepokazilo a barva je take v poradku (mame od podzimu). Jinak ma lesk zlutobila kuchyne, take horni skrinky na dotek a take v poradku, jen je to potreba obcas utrit, protoze tam zustavaji tapicky od rukou. Ja to delam svedskou uterkou a o vikendu protru jarovou vodou kvuli mastnote. Taaakze - zkusenost ano, bily lesk po pulroce beze zmeny, narocne na uklid vice nez neco matneho, proste protrit a ne, otvirani na dotek se zatim nepokazilo, ani pri pouzivani v kuchyni. Osobne bych jak radi @xajaneckova do truhlare nesla. Ikea vychazi levneji a kdyz te onudi, koupis jine dvere a namontujes na bestu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 samozřejmě cena od truhláře odpovídá kvalitě dvířek (navíc musíš znát nějakého ochotného)... ikea nabízí jen folii, mě neurazí, ale ani neuchvátí... zkus se podívat např. do kuchyňského studia, kde mají vzorky dvířek a je vidět rozdíl... další možnost je objednat dvířka např. od trachea.cz
Odpovědět
@linee Ahojky děkuju :-) A co odření ? i na tom žlutým ? A nehrozí toho bílého lesku třeba zežloutnutí ? :-))Já chci právě zavřené skříňky protože teď mam stěnu rustikální a na ní strašně vidět prach a samý otevřený poličky atd ...Tak tohle čistění že to přetřu hadříkem je pohoda :-) Mě se hrozně líbí , že si to můžeme udělat jak chcem a kdykoliv dokoupit třeba podle potřeby další skřňku :-)
Odpovědět
@jitulka188 My deti zatim nemame, takze to neni asi vystavene maximalni namaze, ale to bile mame na miste, kde sviti hodne slnko a zatim jsem zezloutnute misto nenasla. Odreni take ne, otevirame to normalne rukami, ale nevim, jak se to chova, kdyz potom projde ditko nejakou ostrou hrackou. Mame ale doma kocku a prezilo to. Ja s tim problem nemam a klidne bych do toho sla znovu. Bala jsem se, aby na tom nebylo videt prach a podobne a opravdu je to odolne. Jinak mam i spodni kuchyni ve vysokem lesku tu zlutobilou a tam se kocka tapkami vyradi, kdyz zobroni a kdyz opravdu podrobne koukas, neco najdes, ale na pohled to nicemu nevadi a ani si nic nevsimne. Osobne bych tedy rekla, ze je i odolne. Ty zaviraci skrinky jsou sikovne, bordel schovas za:) Ja bych se do toho i s ohledem na cenu nebala. Nejdrazsi jsou na tech skrinkach dvirka, ale nabizi variabilitu.
Odpovědět
@xajaneckova jaký systém otvírání máte?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?