Máte někdo zkušenost s elektrickým krbem?

Profilova fotka
Stavime pasivni dum bez kominu, a tak premyslim nad elektrickym krbem. Vzdycky jsem si rikala, ze bych do neceho tak umeleho nesla, ale na druhou stranu vzdat se krbu uplne se mi nechce... Ma tedy nekdo elektricky krb doma? Nebo jste videli, ozkouseli u znamych? Prosim o nejake konkretni zkusenosti ;)
Odpovědět
Existuji i krby do pasivniho domu 😉
Odpovědět
Zdravím Viděl jsem to kdysi v jedné prodejně, na první pohled jsem nepoznal že je to "umělé", vypadalo to celkem dobře, přesto skutečná kamna nebo krb je něco jiného, takže pokud bych stavěl domek komín bych si určitě udělal a kamna aspoň malá pro radost pro mně domek bez kamen není to pravé to bych mohl bydlet v bytě, vyšlo by to na stejno.
Odpovědět
mám něco podobné jak odkazy dole a spokojenost, obložen do dubu, v létě nemusíte topit, zapnete jen osvětlení a máte romantiku bez foukání teplého vzduchu :-) stál před 10 lety kolem 15t a rozdíl ve tmě nepoznáte Mám ho v prvním patře tak že odpadly problémy s nepořádkem, ale určitě budu dávat normální krb do přízemí, co si budeme nalhávat, je to jen pro dekoraci, že bych s ním topil to zase ne :-) https://www.azktrade.cz/elektricky-kr... https://www.obrazky.cz/?q=elektrick%C...
Odpovědět
Profilova fotka
@petpokr Taky stavíme pasiv bez komínu a dávat budeme biokrb. Některé ty elektrické krby vypadají i hezky a moderně :-) ne tedy zrovna ty v odkazech výše :-D ale některé ano.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?