Máte zkušenosti s polským nábytkem od Jamallu?

Ahoj, chci se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti s nábytkem od Jamallu - líbí se mi totiž sedací souprava Europ, ale zjistila jsem, že ji dodává polský výroce Meblopax a to mě dost odrazuje. Bojím se, že se to odrazí na kvalitě, nerada bych za rok kupovala novou nebo ji nechávala znovu očalounit. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme z Jamallu pouze jednu skříň a jsem s ní spokojená. Chystáme se odtud nakoupit zařízení do obyvacího pokoje a postele do ložnice, tak snad to bude v pořádku. Jsi mě teď úplně zarazila =-)
Odpovědět
No, právě na stránkách Jamallu si můžeš ověřit, že sortiment dováží z Polska, vzhledově se mi ta sedačka moc líbí, i se v ní krásně sedí, ale bojím se, aby se za chvíli nerozpadla (jako mojí kamarádce sedačka z Rolleru, vypadala supermoderně, ale za půl roku byl potah v čudu, a to nemají děti :-( , které by jí zničily ještě víc).
Odpovědět
Profilova fotka
polsky nabytek mozna, ale urcite ne kupovany tady, alezajet si pro nej primo do Polska -je to trochu jina kvalita a i tak spis volil - skrine, komody, ci stoly.Sedacku si koupit radsi kvalitni a ceskou
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my máme od Jamallu kuchyňskou linku a nemáme s ní žádný problém (máme ji cca 4 roky). Chlapíci, co nám ji byli instalovat říkali, že se veškerý nábytek vyrábí v Polsku, ale že původně ta firma je snad anglická? no, to se mi moc nezdálo, nicméně myslím, že i to, co koupíte tady je vyráběné v Polsku...každopádně když jsme srovnávali ceny kuchyní, ta od Jamallu nás vyšla cenově opravdu pěkne:-) a je krásná dodnes:-)
Odpovědět
Mame od Jamallu skrine v obyvaku a celou loznici a v pohode ;-) taky me zarazilo, ze je to polske... akorat s tou sedackou - nevim nevim... to bych mozna vybrala nekde jinde :-N
Odpovědět
Ahoj, na sedacku mam take spatne reference od kolegyne z prace, pry se jim rozjela a roztrhla a uz se to ani neda moc opravit, uz je i po zaruce, asi uz by si u Jamallu sedacku nekoupili.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme celou ložnici a je to úplně bez problémů. I když původně jsem taka váhala,když jsem zjistila,že se to vyrábí v Polsku. Máme ji 3 roky. Slyšela jsem ale, že to polská f. není,že se to tam jen vyrábí. Vždyť i naše "škodovčičky" se taky vyrábí po celeém světě a lidi si je vesele kupujou.
Odpovědět
Ahojky, Tak my máme právě sedačku Europ, nechali jsme si jí přímo do výrobce potáhnout kvalitnější tkaninou (mají vzorníky). Zatím jí máme 2 roky a je fakt skvělá, zatím žádná závada (ťuk, ťuk, ťuk) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsme si objednali manželskou postel z Prioru Jihlava a zjistili jsme, že je vyrábí Polská firma. Takže ještě nevíme, jak budeme spokojeni.
Odpovědět
skoro veskery nabytek na trhu je vyrabeny v polsku, nelze soudit, ze polaci maji smejdy. Od Ikea po luxusni nabytek se vyrabi v polsku proste proto, ze tam je za stejnou kvalitu levnejsi material. Je tam spousta firem, ktere delaji hotove veci, pro ktere si muzete prijet ale i firmy, co delaji v cechach na zakazku. Ja mam delanou na miru kuch. linku, stul i skrine od soukromnika ( mohla jsem si navymyslet cokoli :-N ) a ochotne mi vse udelali podle mojich predstav, za perfektni cenu jako v polsku s kvalitou ceskych rucicek :) Pokud se nejedna o sedacku, tak jsem pro to, abychom si kazda vymyslely a ne nakupovaly to co maj ve vsech obchodech :) POkud chcete kontakt, pisnete do IP. Dela po cele CR.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme vybraný nábytek do obýváku z Jamallu, právě se ho chystáme objednávat. Myslím si, že kvalita bude dostačující.....snad to aspoň pár let vydrží ;-) . Hrozně se nám líbí, takže to asi riskneme! :-D
Odpovědět
Mám obývák od Jamallu už pět let i skříň v ložnici a sem velmi spokojená. Rozhodně se nic nerozjíždí ani netrhá. Nevím, proč by měly být výrobky z Polska špatné...z Číny budiž,ale z Polska? Já sem spokojená, rozumná cena i kvalita. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahoj, mam od Jamallu postel, ale nevim, jestli je z Polska nebo odnekud jinud, ale jsem spokojena. U postele ale asi vic zavisi na matraci. Matrace tedy od nich nemam, protoze postel je 160cm a matraci jsem nechtela vcelku, ale delenou a zrovna ji tam asi nemeli nebo byla draha, takze ty mam odjinud. Ale s posteli jako takovou jsem spokojena. Ale pozdeji jsem zjistila, ze za tu samou cenu (okolo 10 000) bych sehnala i drevenou. Jenze jsem byla omezena tou sirkou 160cm a tech jsem jinde moc nevidela. Dnes uz bych asi sla k sikovnemu truhlari.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mám dvě sedačky stejně staré. Jednu z Aska a druhou z Polska. Polská sedačka je o něco tvrdší ale stále jako nová. Ze sedačky od Aska, /výrobce byl někde od Brna/ mě již koukají péra po cca 5 letech. Proto jsme si jeli objednat novou přímo do Polska, jednak si vyberete přesně co chcete a je to podstatně levnější, než když polský nábytek koupíte zde. Samozřejmě že náš prodejce to přizpůsobí našim cenám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?