Nábytek Oresi, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, zjistila jsem, že Oresi nabízí i nábytek v designu kuchyní. Nemáte náhodu někdo s tímto nábytkem zkušenosti? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Prakticky zkušenosti ještě nemáme, montovat to budeme až v zimě. Ale máme od nich objednanou kuchyň a chtěli jsme to mít sladěné i s obývákem. Takže jsme si nechali udělat i jednoduchou obývací stěnu. Podle vizualizace to vypadá moc pěkně. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@88market Já právě mám od Oresi už 3 roky kuchyň a teď bych si chtěla udělat nový obývák, který je spojený s kuchyní (zařizujeme kvůli dětem postupně). Kuchyň mám z řady Samoa a k tomu dřevu jsem pořád nemohla nic najít, co by se mi hodilo, takže to zjištění, že dělaj i nábytek je pro mě super. Jen jsem nikde nenašla ceník toho nábytku. Nemáš náhodou?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ceník, když jsme hledali jsme také bohužel nenašli :( my budeme mít Toscanu a tím, že jsme to nechali objednat rovnou s kuchyní (teď do konce dubna měli akci) nám dali slevu a ten obývák v tom jakoby vyšel zadarmo. Ale když se koukneš na nábytek k té Toscaně, tak tam mají takový panel na zeď. A jen to nám dle jejich ceny vyšlo cca na 12 tis. - takže nábytek do obýváku proti ostatním (např. sconto, asko atd.) mají opravdu drahý :( ale budeme mít kuchyň spojenou s obývákem a chceme, aby nám to k sobě ladilo, tak jsme do toho šli. Důvodem bylo i to, že nám Oresi dalo celkem slevu (na kuchyň i ten obývák) cca 20%.
Odpovědět
Profilova fotka
No my právě máme také obývák spojený s kuchyní a podlahu máme dubovou a kuchyň máme Samou a velké šoupací dveře bukové, takže se mi do obýváku už nechce cpát další druh dřeva, tak přemýšlím o tom nábytku v dekoru Samoa Latea, aby se to trošku prosvětlilo. Já si tam zajdu, zjistím ceny, vezmu si přehled skříněk, udělám si návrh a pak budu čekat na nějakou akci. Když už jsme to vydrželi skoro 4 roky bez obýváku, tak to ještě rok zvládneme. :-) Stejně nás letos čeká terasa :-))) I tak moc díky @88market
Odpovědět
Profilova fotka
@leg Vůbec není za co :) to je skvělý nápad, nechat si udělat návrh a cenovou nabídku a pak počkat na akci :) oni je teď mívají docela často :) tak uvidíte :) každopádně, ať dobře vyberete :)
Odpovědět
zkušenot nemám ale můj kamarád který dělá truhláře říká že Oresi je hrozný šmejd. Vyprávěl mi historku, jak byli montovat skříně a paní ho poprosila jestli by se jí nemohl podívat na ten sokl u linky, že jí to nějak nesedí kvůli myčce, že z Oresi tam byli už 3x (pokaždý si to nechali zaplatit) a neví co s tím. kamarád to vzal do ruky z jedné strany to lehce seříznul a nasadil zpět. říkal že práce cca na 5 min (a musím říct že je opravdu velký detailista). a z druhé strany mám kamaráda a ten doslova prodává Oresi kuchyně a říká mi: "jestli chceš kuchyň, tak Oresi nikdy" to jsou moje dvě zkušenosti s Oresi. jo a ještě pro info- vyrábí se v Polsku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já konkrétně ORESI kuchyň mám a už bych nikdy takovou chybu neudělala ........ první 2 roky super, na to že nás kuchyň stála 250 000, tak to tomu vůbec neodpovídá .......... teď kuchyň máme 4roky a samozřejmě se začali ukazovat první závady a materiál šílený za ty prachy ...... už bych to nikdy nechtěla, je to opravdu šmejd a udělali jsme chybu, za 250 000 jsme mohli mít jinde něco kvalitnějšího a hlavně jejich jednání je strašné, jakmile začnete nacházet postupem času závady, tak jsou méně a méně vstřícnější ...... já nedoporučuju a moje bývalá kolegyně má taky kuchyň z ORESI a má podobné zkušenosti .........
Odpovědět
Profilova fotka
tchýně má taky kuchyni z Oresi, ale teda zatím jen asi 4 měsíce, ale s kuchyní je spokojená, vypadá i pěkně a montáž byla v pohodě, za den a půl hotovo, vše v pořádku. Nevím jak teda bude vypadat za 4 roky, ale za cenu 68 tisíc vč. spotřebičů (myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka) mi to nepřijde zase tak drahé, kuchyň je velikostně asi 3m x 3m. Takže holt za tu cenu to zase nemůže být nějaká nejvyšší kvalita.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@macik07 ehm..Oresi jsou kuchyne vyrabene v ITALII - italsky nabytek - pokud sirim informace, tak si je nejdrive overim :-) v Polsku se bali, proto je na baleni nalepka PL..jinak obyvaci nabytek Creativo vyjde o dost lacineji nez treba Kika a da se navic pockat na nejakou akcicku..nam ho dali v Oresi zdarma ke kuchyni, stejny dekor i uchytky jako kuchyne, takze nadseni velke, kor kdyz je obyvacek propojeny nebo se v nem vyskytuje vice dekoru dreva, aby to nepusobilo jako Kocourkov ;-) nebala bych se toho a hlavne bych vzdy dala na svuj usudek, nez na plky :-)
Odpovědět
@regeditka za mě určitě oresi nebrat !!! dávaj záruku nej ceny :-) pracovní deska stojí cca 850kč metr plus cca 2000kč za zadělání. Tak proč jinde stojí cca 600kč metr??? jsou to vandráci. a jestli to vyrábějí v itálii je uplně jedno, italove jsou skoro to samé jak poláci :-). u materiálu z čeho se dělají je nejdůležitější tak při jakém to je lisováno.
Odpovědět
Profilova fotka
@woods reakce byla na zemi vyroby, mne je defacto uplne fuk, v jake zemi je co vyrabeno, hlavne aby se mi vyrobek libil a byla jsem spokojena zaroven i s kvalitou :-) ja osobne jsem prozatim spokojena a znam spoustu lidi, kteri maji stejny nazor :-) krasny den
Odpovědět
@regeditka :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@woods ;-)
Odpovědět
@regeditka mám kuchyň Oresi 1rok starou, zatím 100% spokojenost,asi je to individuální jako všechno,holt někdo neměl štěstí.Takže ostatní se nenechte odradit a přeji všem,aby byli také tak spokojeni se svojí kuchyní jako jsem já.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?