Návrh obýváku - vaše nápady

Zdravím.. Děláme podkrovní byt, snažím se navrhnout nějakým způsobem místnosti a potřebuji se poradit :-) Obývací pokoj má 8,5 na 4 metry. Zakončen je prosklenými dveřmi přes celou stěnu vedoucí na terasu. Je to úžasný prostor. Součástí je ještě kuchyň o rozměrech 4m x 2,4 m. Mám prozatím dva návrhy, pokud Vás ale napadne nějaký jiný způsob jak nábytek poskládat budu ráda :) 1.možnost - jelikož je obývák pouze 4 metry široký, zdá se mi televize hodně blízko gauči. Proto možná dát gauč až ke kuchyni a přidat tedy do kuchyně ještě ostrůvek. Ale na to, že je ten prostor obýváku opravdu veliký, přijde mi tato možnost taková nešťastná. Na průchod do kuchyně by zbyl asi metr. 2. možnost - líbí se mi o něco více, ale je zde jedna hodně velká nevýhoda a to veliké prosklené dveře vedoucí na terasu. Slunce většinu dne bude oknem svítit, takže na televizi se nebude dát koukat? Jak to vymyslet?? Nevím si rady, proto prosím o jakýkoli nápad :-) Ještě dodám, že vstup do obýváku je hned vedle prosklených dveří. Děkuji za postřehy A.
Odpovědět
Moc hezká práce, mohu vědět čím bylo vytvořeno? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Vizuálně se mi líbí víc ta varianta, kdy je TV na té stěně, v tom prostoru se mi moc nezdá. Navíc si myslím, že ten pohled od jídelního stolu směrem na "záda" TV nebude hezký. Jinak krásně nakresleno, taky prosím o info, kde se to dá takhle pěkně vytvořit? ;-)
Odpovědět
volila bych naopak variantu , kde je stůl u okna, a tv stěna v prostoru a to z jednoho důvodu... kamna jsem si doma dělala, aby mi topily ale také proto, abych se mohla dívat do ohně... všechny ostatní varianty mají sedačku otočenou zády ke krbu, to mi přijde divné... u té poslední varianty budete mít výhled při snídani, rodinném obědě atd... a sedačka nebude tak vidět francouzským oknem, budete mít trochu soukromí. Jediná vada téhle varianty je , že z kuchyně půjdeš daleko ke stolu... ;-) :-)
Odpovědět
Bylo vytvořeno programem 100PRO, ale není to má práce :) Děkuji za postřehy. Ještě jeden dotaz, napadlo mě ještě jedna varianta a to - dát gauč naproti kuchyni, tedy na místo té televize z prvního návrhu a udělat menší příčku mezi kuchyní a obývákem a na tu příčku dát televizi.. Tady je ale problém, že v kuchyni není žádné okno (můžeme dát max třeba světlovod - s tím ale nemám zkušenost jak moc prosvětlí). Zkusila jsem to načtrnout v ikea plánovači, takže to vypadá hrozně, ale alespoň pro nějakou představu.. Co myslíte?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?