Návrh rozvržení obývacího pokoje s kuchyní

Zdravím vespolek, potřebovala bych pomoci s rozvržením obývacího pokoje s kuchyní v místnosti 5 x 3,5 metru - viz.obrázek (co čtvereček, to 10x10cm). Místnost by měla sloužit 3-členné rodině jako obývák, kuchyně a ,,jídelna". Dočasně bych tam ještě potřebovala umístit alespoň malý počítačový stůl, než předěláme půdu na pracovnu. Za nápady předem děkuji, já to tam prostě nemůžu nacpat :-D Předem podotýkám, že s umístěním průchodu z chodby nemůžeme nijak hýbat :-(
Odpovědět
Pokoj na to všechno je malinký, ale vejít by se to tam mohlo :-) S odpadem nebo trubkou se ještě bude hýbat? Nějak mi to nesedí. Prívod vody na jedné straně a odpad 5 metrů daleko. Radiátor můze být částečně zastavěn?
Odpovědět
No, je těžký něco navrhovat, když je tam jen prázdný list, nevíme, kde jsou okna, jaký máte stůl, sedačku atp. Takže jsem zkusil udělat nástřel. Pracovní stůl vedle televize má být jen dočasné řešení, takže po tu kratší dobu bych víc přirazil sedačku k lince, aby mezi pracovním stolem a sedačkou vzniklo víc místa. Kuchyň jako takovou jsem neřešil, jen jsem tam dal spotřebiče a dřez, pracovní místo a skříň.
Odpovědět
@atilius děkuji za návrh :-) my právě ještě nemáme vůbec nic, veškerý nábytek se bude kupovat, případně dělat na míru, takže jde opravdu jen o to, jak to poskládat...okno je v místnosti jediné, vedle balkonových dvěří a končí 80 cm od zadní stěny.
Odpovědět
@nath16 voda ještě hotová není, ale tohle je vize, aby se vše co nejsnáze napojovalo na stávající vodoinstalaci a nemuselo se nahoře ani dole příliš sekat do zdí - budeme předělávat patro v rodinném domě a na kuchyň tam bohužel není příprava... co se týká radiátoru když před ním bude stát kupříkladu sedačka nebo kuchňské skříňky s větracími mřížkami, tak není problém ;-)
Odpovědět
Zdravím, vím, že ta kuchyňská linka na mém náčrtku není zrovna blízko odpadu, jak ho máte vyznačený, ale přijde mi to takto lépe využitý prostor, než dávat kuchyň do toho rohu s oknem (absence horních skříněk, kratší linka kvůli dveřím na balkon a ještě hůř zastavěné topení než jen sedačkou). Mě by se to líbilo takhle, ať už s tou celou dělící nábytkovou stěnou, ve které by byla televize a třeba knihy, nebo jen s tou malou dělící příčkou/skříní přesně na rozměr, aby se do ní dala televize. PC stůl by se dal dát v budoucnu pryč a místo toho mít po celé té stěně od dveří na balkon ke dveřím do místnosti nějaký mělčí nábytek (knihovna, obývací stěna ...)
Odpovědět
@ellesarka děkuji za návrh, takhle nějak jsem si to myslela taky, akorát televizi bych strčila právě na tu stěnu, kde je počítačový stůl, přeci jen si nedovedu úplně představit, kudy bych k televizi v prostoru táhla všechny kabely....ten stůl s počítačem budem muset prostě někam narvat, zatím jsme jen dva, zvyklí na malinké 1+1, tak se s tím dočasně snad nějak popereme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?