Návrh zařízení obývacího pokoje

Prosím o radu, jak zařídit obývací pokoj, který je propojený s kuchyní. Zatím mě napadly 2 varianty, ale byla bych ráda za víc názorů :-) : 1) televize za dveřmi, asi nevyhovující právě kvůli dveřím, které se otvírají dovnitř 2) televize na stěně vedle dveří, je to ale naproti velkému francouzskému oknu a nevím, zda se v tom nebude okno moc odrážet Nenapadají vás i nějaké zajímavé tapety/oživení na zeď?
Odpovědět

Odpovědět
My to budeme mít jako je na prvním obrázku, tedy jídelní stůl za zády sedačky a televize na stěně co jsou dveře. Jen to tam chce mít na to místo. Ten stůl se židlemi takový 2,8 m zabere, aby se od něho pohodlně vstávalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@lolliss ahoj, zvolila bych první obrázek tedy druhou variantu. Když bude zapnutá TV a tebe něco zvukové zaujme (třeba zprávy), jen se vyklonis a podíváš. Jen tedy bych se skutečně trošku bála toho světla z okna, asi závisí, na jakou stranu to okno je a jak se konkrétní TV vyrovná s tím, pokud by na ni zasvitilo slunce..
Odpovědět
Ahoj, děkuji za názory, mě se to tak taky líbí víc :) myslím, že tam místo bude - musím to ještě pořádně přeměřit a bude záležet jak velký gauč si pořídíme ;)
Odpovědět
Okna máme jinde, ale jinak uspořádání stejné, takhle nějak to plánujeme (tedy bez těch barových židliček :)) a takhle to nějak vypadá ve vizualizaci projektu EWI od Aphause.
Odpovědět
Vypadá to moc hezky, děkuji za inspiraci - teď už si to dokážu lépe přestavit.....ale koukám, že budeme mít o metr kratší místnost, ale snad se tam vejde i tak :-)
Odpovědět
@lolliss myslím, že se vejdete, někdo tady měl v albu takové pěkné obrázky s minimálními rozměry zařízení a myslím, že tam byl stůl 75 cm od stěny, to by bylo při stole 90 cm širokém třeba prostor mezi gaučem a stěnou na jídelní stůl 240 cm a zbývá místo na obývací část. Navíc zde není na rozdíl od nás potřeba mezera na průchod k terasovému okno.
Odpovědět
Zkusím ještě projít nějaké obrázky, pro inspiraci. Ale díky moc za pomoc :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?