Obývák s kuchyní - stejný dekor dřeva nebo kombinace?

Ahojte. Máme kuchyni s obývákem a budeme kupovat nový nábytek do obýváku. Kuchyň je asi lamino buk (myslím). Natěhovali jsme se a nová kuchyn už v bytečku byla. ;-) Nevím, jestli pořídit stejný dekor do obývací části třeba v masivu nebo ne. Osobně se mi ta barva lamina v kuchyni až tak moc nelíbí. Je to taková ta barva všech nejlevnějších lamino ze Sconta atd. Neřešili jste někdo podobný problém? Mně se líbí tmavší dřeviny, ale nevím, jestli se to pak nebude tlouct. :-| Podlahu máme tmavě hnědou v celém pokoji. Díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@johanka111 Klidně bych nábytek v obýváku ladila k podlaze a kuchyň nechala jako v kontrastu.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží také, kolik do toho vybavení chcete dát peněz. Pěkný nábytek z masivu je celkem drahý, i když buk je nejlevnější ze všech nábytkových dřevin (borovici nepočítám), protože přeci jenom není na pohled tak pěkný. Nemusíte však veškerý nábytek pořizovat v provedení "buk" nebo jiné dřeviny, stačí např. jídelní stůl z masivního buku nebo dubu a některé části nábytku ( třeba jen přední dvířka komody, apod.). K té tmavé podlaze bych asi kombinovala převážně nábytek s povrchem bílý lak, folie nebo lamino. Výraznou barvu (oranžovou, zelenou nebo červenou) bych použila doplňkově - bytový textil, dekorace, doplňky.
Odpovědět
@johanka111 ja jsem od zacatku nechtela mit stejnu kuchyn jako obyvak protoze pro mne su to 2 mistnosti. Ladili sme jenom doplnky naprv. zelene zavesy a zelena tapeta v kuchyni. Nabytek je hnedej barvy ale rozdilne dekory.
Odpovědět
petrasafr- to jsem právě uvažovala, jen bych to chtěla někde vidět, jak to vypadá, aby nás to nestálo hodně peněz a výsledek nula ]- lucipistorova- My právě teď máme nábytek v obýváku bílý a ráda bych nějakou změnu. Doplňky bych ráda do červena nebo zelena. Nemáte někdo jiné dřevo v obýváku a kuchyni a nemáte třeba v albíčku?
Odpovědět
niccky.z- můžu se zeptat, jaké přesně dekory máte? Jestli to narozdíl ode mě přesně víš :-| Nemáš náhodou fotku? To je dilema.
Odpovědět
@johanka111 koukni do meho alba :) prisla som nato ze tam jeste nemam kuchyn ale tu vecer pridam :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?