PC v obývacím pokoji - inspirace

Ako mate vyrieseny pc v obyvaku? Hladam inspiracie. Nalepsie s fotkami. Pc musi byt v obyvaku, pretoze ak by bol v inej miestnosti, tak by sme sa s manzelkou velmi nevidali. :-D
Odpovědět
nieco na tento styl, ale modernejsie.
Odpovědět
Profilova fotka
@people ta první fotka mi přijde moderní dost :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já osobně ps chci mít v oddělené šatní místnosti. ;-) do našeho obýváku se nic podobného ani nevejde:-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky ti nepomůžu - mě je každý pc stolek malý -mám potřebu krámovat k ntb papíry, rozkládat, někdy i knížky, a jídelní stůl mi téměř nestačí. Sklízet to furt je pěknej vopruz, ale lepší verze mi zatím nevznikla. Můj muž zase pracuje zásadně na kanapi - sedí prý celý den, tak se tak poloválí, pracovní koutek zůstal opuštěný. I proto, že je ve vedlejší místnosti - tendenci počítačovat v obýváku tedy za nás schvaluji, taky nechceme sedět každý zvlášť v koutku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám PC v obýváku vedle sedačky. Mám velký stůl z ikea a vleze se mi na něj v pohodě vše co potřebuju i bednama. Ještě si to trochu upravuju, ale je to můj koutek :-). Máme malý obývák, ale vše se nám tu v pohodě vlezlo. Sedačkou jsem si to trochu oddělil od ostatního prostoru.
Odpovědět
My budeme mit PC koutek zabudovany do knihovny. Bude ze tri masivnich tramu, a mezi tim budou bile lakovane police sirky 1m, jedna z tech polic bude mit vetsi hloubku kvuli PC. Mame tam i vymyslenou nejakou trubku, ktera vede zdi a bude se dat spojit notebook s TV pomoci HDMI kabelu. Dost se koukame na filmy, tak to vyuzijeme aniz bychom museli prenaset PC.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbil jeden návrh, kde byl PC jakoby schovaný v obývací stěně, ale byla mimo postavená, ne hned vedle televize, to bych nechtěl. Dala se zavřít a nebylo vidět, že je tam PC a bylo tam spousta úložného prostoru. To už záleží na vás jak velký úložný prostor tam potřebujete a jestli tam chcete dát klasické stolní PC nebo notebook.
Odpovědět
mne se libi neco takového jako mají v Ikei, notebook pres dokovaci stanici napojit na monitor. Při praci z domu bych nedokazala koukat porad na malou obrazovku, a po praci to zavřit. Mozná by stálo za zamyslení udelat neco podobného od truhláře na míru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?