Kde sehnat podobnou sedací soupravu v České Republice?

Zdravím, neví někdo kde prosím sehnat v ČR sedačku podobného stylu a rozměrů? Vím, co je tohle za firmu i typ sedačky, ale bohužel se v ČR neprodává. Neviděl jste někdo někde podobnou? Děkuji :-)
Odpovědět
Nech si ji vyrobit na zakázku, ted u sebe nemam adresu, ale je firma co vyrobi i dle tvého navrhu
Odpovědět
Taky bych to viděla spíše na zakázkovoou výrobu. Pokud nemusí být úplně stejná, tak podobnou kombinaci bys mohla najít třeba mezi sedačkami Jech, sedačkami Phase nebo sedačkami Holčík (najdeš na googlu). U některých sedaček si můžeš navolit tvar nebo látku potahu apod. Na "Phase" mají dokonce I konfigurátor sedaček.
Odpovědět
http://www.sedacisoupravynamiru.cz/
Odpovědět
@dencam Pokud se u nás nevyrábí, ale v zahraničí ano, tak kde? A dala by se objednat případně tam a nechat přivést? Ale to by záleželo odkud by byla a na kolik by to vyšlo, potom bych se přikláněl k variantě, jaké už tu padly a to nechat si jí vyrobit na míru.
Odpovědět
Děkuji za odpovědi. Firmu Jech i Phase znám, tam jsem se byla včera zrovna dívat. Jejich sedačky se mi hodně líbí, ale jak se člověk vzhlédne v téhle, nechce moc jinou..navíc mám dost obavy z firmy Phase, jsou tu dost negativní recenze :-( Takže zkusím to poptat individuálně a uvidíme :-)
Odpovědět
a co něco takového, jen zvolit jinou barvu látky? https://www.atraktivni-nabytek.cz/esh... https://www.atraktivni-nabytek.cz/esh... https://www.atraktivni-nabytek.cz/esh... nebo jiné z odkazu, je jich tam více : )
Odpovědět
Máme sedačku Polstrin. Česká kvalitní výroba a nabízí i zakázkovou výrobu - jejich heslo: "Nic u nás není nemožné."
Odpovědět
@cir Wau děkuji, ta Giamo vypadá velmi podobně! Pořádně to prozkoumám a kdyžtak se tam vydáme, moc děkuji!
Odpovědět
@cir sedačky jak kráva a přitom si na ně s možností opření se,si mohou sednout jen 3-4 lidi ,takže za mně vrcholně nepraktické,co třebas,když přijedou rodiče na návštěvu - je to hluboké,blbě se z toho vstává už i takovým 50kům.
Odpovědět
@catle Je dobře, že je na trhu velký výběr sedaček a každý si najde tu svou ;-)
Odpovědět
@catle My je máme od nich 3 a jsme spokojení na všech, od mimin po starouše : )
Odpovědět
@dencam Prosim, rádo se :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?