Pohovky Wajnert. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Nemá náhodou někdo zkušenost s polskými sedacími soupravami nebo pohovkami značky Wajnert? Jsou cenově dostupné, jen nevím, jaká je kvalita?!
Odpovědět
@jadie My pohovku Wajnert máme, Slash, a zatím spokojenost, dost se po ní válíme, je bílá, a zatím drží pěkně, rozhodně bych nepoznala rozdíl naše sedačka a kupříkladu sedačka našich - dovezená z Německa. Jen jsem vybrali tu silnější (lepší, ale taky dražší) kůži, objednával to přítel a říkal, že ta levnější varianta byla opravdu tenoučká na omak jako pláténko, tak tomu bych asi úplně nevěřila...Celá ta sestava (v albu) - sedačka L a křeslo - nás stála 41.000,- Kč, je obrovská, prostorná a pohodlná. Dodají ji i s nožičkama, my ji nakonec dali bez nich, čímž jsme přišli o ůložný prostor, ale možná někdy ještě změníme názor... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 letech
Profilova fotka
Obnovuji diskusi. Je tady někdo, kdo má sedačku od Wajnerta (Polsko)? Hledám už docela dlouho a sedačka od této firmy mě zaujala na prodejně svou pohodlností a větší výškou sedu, než bývá standard (samozřejmě výrobce jsem si musela pracně dohledat, na prodejně ani v katalogu ani zmínka). Polského výrobce jsem nechtěla, ale tento vypadá kvalitně. Zkušeností ale nikde po internetu moc není. Díky za každý postřeh.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?