Poradíte s barvou do obývacího pokoje

Profilova fotka
Ahojky, jsem tady nová.Ráda bych se zeptala,jestli je byste mi poradili,jak vymalovat obývák s jídelnou. Jsem zmatená jako Lassie u Tokia a zoufalá :-| Moc děkuji. Jinak sedací souprava a konferenční stolek je v plánu změnit a stěna za TV doobložit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no za tou telkou už bych to asi nechala spíš jen na barvě
Odpovědět
Mně se to takto bílé líbí. Barvu bych nedávala. Na stole by byl hezký běhoun v barvě obkladu za linkou. Na gauč pak můžete dát v té samé barvě polštáře, klidně i víc vzorů.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych už to asi nechala jen bílé a doplnit to barevnýmy doplňky,,,doplňky se snadno vymění barva už je pracnější :-)
Odpovědět
Vůbec bych se nebál ani nějaké tapety, šedostříbrná s nějakým bílým motivem by tam určitě taky sedla. ;) Nějaký slušivý pruh od shora dolů za stolem. Teda pokud budete doobkládávat stěnu za Tv.
Odpovědět
Profilova fotka
@kris447 protože bílé je tam už hodně (linka, roletka, stůl, světlo) tak bych vymalovala nějakou hooodně světlounkou barvičkou a šla bych spíš do nějaké neutrální takže žádná červená, zelená, modrá apod. ale spíš smetanová, světlounce krémová, světlounká caffé latté nebo úplně světlá šedá apod.. jako nepouštěla bych se do žádné divočiny asi spíš bych jen podpořila tu bílou takže nic hodně barevnýho co by poutalo velkou pozornost.. ;-) mmch, já mám taky bílou kuchyň ale protože mám i bílý obklad (a nemám propojení s obývákem) tak já kuchyň vymalovala hnědošedou, mít barevný obklad jako ty šla by jak jsem psala do něčeho neutrálního a hodně světlého :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ja osobne by som stenu pri jedalenskom stole a stenu za tv dala rovnaku, v bezovom odtieni, pripadne do strieborna...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?