Poraďte barvy polštářku, prosím

Profilova fotka
Ahoj ,uz jsem z toho cela tumpachova .Nejsem schopna se rozhodnout ,jake koupit polstarky do loznice a obyvaku. Obyvak je spojeny s kuchyni ta je tm,hneda -olse ,kacjliky bezovo hnede .Zdi merunkove ,jedna zed v obyvaku syte oranzova ,sedacka merunkova .A mam ted dilema ohledne prehozu na gauc a polstarku ,aby to neby moc divoky ,ted mame zelenej prehoz hrasek a tm.modre polstare . V loznici ,buk nabytek ,zavesy bordo ,postel oranzovo cervena ..tlumenejsi ,merunkove kreslo ,tam bych to chtela temi polstarky taky nejak stmelit . Tak jestli mate napady sem s nimi ....potrebuju tomau dat nejak nenapadne a pomalu smysl a formu...manzel nema rad zmeny a stavajici veci vybiral sam a je na to hrdy,takze povyhazovat to nemuzu ,dokad se to nerozpadne .
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlak5 idealní by bylo sem hodit foto ;-)
Odpovědět
Taky si to vůbec nějak nedokážu ředstavit :D fotka by pomohla určitě :-) k oranžové třeba sedí dobře šeříkově fialová a k hnědé zas tyrkysová :-)
Odpovědět
Dobrý den, můžu se zeptat, jaký typ podlahy nebo barvu koberce máte? Z toho, co jste napsala, bych vám poradila nějakou jemnou nenápadnou barvu, třeba světle šedou, nebo krémovou. Další výraznou barvu bych, zejména do ložnice, už nepřidávala. Zkuste sem nahrát foto, ať máme lepší představu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Podlaha je plovouci svetle kremova a tota pridam :)
Odpovědět
určitě bych doporučila něco jednýho a nenápadnýho pro obě varianty..
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?