Prosím o názor na rozmístění nábytku

Prosím o názor rozmístění nábytku. Schodiště a stůl jsou podle me ok. A průchodnost mezi nima. Ale nějak nevím s tou sedsckou. Část sedacky bude presahovat pres schodiště. Rozměr je cca 280mm (kolmo k tv) 220mm (pohled na tv) chtela jsem aby ma tv bylo vidět jak z kuchyně tak od jídelního stolu. Pak je možnost dat sedacku kde by mela byt tv a tv misto sedačky na stenu schodiště. Ale nebude ma ni vidět jen ze sedacky. Fotky instalace s PS :)
Odpovědět
Žádný názor :)
Odpovědět
Já ty fotky vůbec nechápu. Teda jako chápu, že tam, co je žebřík, si máme asi představit schody, a tam, co jsou balíky polystyrenu, si máme představit sedačku či co, ale z těch fotek vůbec není poznat, jak je ten prostor velký, jak ty schody budou vypadat atd. atd. Půdorys by nebyl?
Odpovědět
Profilova fotka
neřešila jsi toto tady už, ale právě s půdorysem? v původní diskusi jsi nedostala žádný návrh, který by tě zaujal?
Odpovědět
@blahova_andrea ano ano řešila :) ale jediné co jsem se ve směs dozvedela bylo ze to je na prd dispozicne celej barak :D
Odpovědět
Profilova fotka
@linaka aha, no to je blbý. to jsem zjistila taky, když už v těch zdech stojím, že šlo spousta věcí jinak. teda nešlo, ale na první pohled to vypadá, že ano a některé by možná i šly. ale pozdě. teď to chce už pracovat s tím, co stojí. ale tak sem hoď zas tu dispozici aspoň této místnosti, třeba se tento vyjádří někdo jiný a konstruktivněji ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?