Šedá vinylová podlaha, jakou barvu nábytku k ní?

Dobry den, kdo mate sedou podlahu s cim kombinujete jakou barvu nabytku jste zvolili aby se to k sobe hodilo? My mame mountain oak grey nebo tak nejak. A premyslim nad bilou barvou nabytku, tak jestli je i jina moznost.
Odpovědět
@paunka moje tchyně má v kuchyni šedý vinyl v betonovém dekoru, šedé skříňky v betonovém dekoru a šedou pracovni desku v betonovém dekoru. Šedé dveře a šedomodré sklo za linkou. Podle mě to vypadá jak pitevna, ale jí se to líbí. Kdyby byl zájem, můžu dát fotku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre ranko, jo klidne ji sem hod ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@paunka ahoj, my budem mit a nemam rada kombinace sede a hnede, takze svetle seda podlaha a kdyz by byly i sede dvere bylo by vse sede, takze bylej nabytek a antracit dvere..
Odpovědět
@llama Strašně hodně interiéru je šedých. Je to teď hodně populární, lidem se to líbí, mi některé taky. Já se tomu ale snažím vyhnout a trochu ten interiér oživit. Takže, z šedé tam bude nakonec minimum :)
Odpovědět
@llama prosim, byla bych rada za fotku :)
Odpovědět
Nam se to take libi, myslim, ze se to da pak pekne ozivit doplnky :)
Odpovědět
Zde fotka. Pitevna prostě...
Odpovědět
Dal bych kombinaci dekor dřevo,bílá, šedá.. nemám ráda vše ve studenych barvách a to dřevo to zůtulní
Odpovědět
Prikladat k sobe dreva, z netu se tezko radi. Da se odrazit od nektereho z tonu v te podlaze, aby nebylo nutne vsechno bile. K sede se teplejsi drevo hleda tezko, ale dnes je tolik materialu, ze urcite vyberete. Do seda, ale teplejsiho, je treba halifax bily. Mame ho v kombinaci s bilou a vypada krasne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
S bílou, béžovou, tmavě hnědou-dřevo.
Odpovědět
Volila bych bílou určitě. S tmavší a světlejší šedou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?