Sedací souprava, kde se dá vybrat výběr potahu?

dobry den, kde prodavaji sedacky, ke kterym se da zvolit potah? vim o phase, ale nevybrala jsem si barevne, navic bych radsi neco levnejsiho (mame male deti)..chceme rohovou sedacku a protoze interier bude jinak svetly jednoduchy - bila +drevo, rada bych to rozbila nejakou barvou..dekuji za rady
Odpovědět
@outanka Trochu nechápu dotaz, ale kdekoliv jsme byli, tak tam šla vybrat barva potahu. Ikea, Sconto, Nejči...
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Ikeu, mají snímatelné potahy, což je pro mě super, sundám, vyperu... máme potah navíc, tak můžeme změnit i barvu ;-)
Odpovědět
vetsinou je to vse seda, bezova.. nic moc barvy..predstavovala bych si svetle zelenou :)
Odpovědět
@outanka My teď koupili ze Sconta a ten teda měl hodně různých varianta. Brali jsme taky takový dozelena, ale když máš malé děti, tak nevím, jestli je světlý dobrá volba :)
Odpovědět
@davex mas prosim foto? no ono si nevyberes, na tmavem jsou taky videt fleky..proto prave nechci nic draheho. tak se do sconta zajedem mrknout, diky
Odpovědět
My mame od r. 2014 rozkladaci rohove Backabro. Veskera latka jde sundat a vyprat, mam na ni dva potahy a ty stridam, protoze v nasi male pracce je to na vic dnu :)
Odpovědět
@outanka Foto nemám, doba dodání překvapivě 2 měsíce :D
Odpovědět
@outanka My hledali neco levnejsiho a valeciho a vybrali jsme v Asku tuto s tim, ze jsme si zvolili material i barvy sami. Meli tam toho milion a ruzne barvy, vybrali jsme i ve stejne cene, takze to bylo bez priplatku a doba dodani je do 6 tydnu. :)
Odpovědět
@outanka My kupovali v Jeně. Mají několik dodavatelů, naše je od německého a dobře slouží už skoro 10 let. Na výběr bylo z desítek odstínů potahů, od levnějších až po kůži.
Odpovědět
Koukni na XxxLutz, německá výroba, tuším značka Beldomo. Když je na danou sedačku akce, tak je i zajímavá cena a volis vše sama. My od nich máme velkou do U (délka přes 3 metry) s rozkladem a vyšla na necelych 40 tis. Stejne jsem videl i v Asku pod jiným názvem.
Odpovědět
@petras89 ta vypada moc dobre. vis presny nazev prosim? mrknu na net..ale je mozne ze na netu nemaj ten vyber barev uvedeny..
Odpovědět
@outanka Je to sedačka Bono a na netu asi barvy nebudou,my jsme vybírali přímo až v obchodě,ale fakt velký výběr,až jsem z toho byla nešťastná a nevěděla kterou.Nechávali jsme si udělat kombinaci nahoře tmavě šedá,dole zelenkavá a i z těch zelených byl velký výběr. :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?