Sedací souprava s potahovou látkou s teflonovou úpravou nebo režnou látkou?

Ahoj, mám vybranou sedačku a nyní se rozhoduji, zda dát potah s teflonovou úpravou nebo režnou látku - obě varianty jsou pěkné, nemám ale zkušenost s teflonovou úpravou, její pohodlností, příjemností na tělo atd.. na toto téma není moc recenzí, jak jsou vlastníci spokojeni s údržbou, životností a praktičností takového potahu s teflonem / režnou látkou. Máme miminko, takže nás časem čeká patlání všeho možného.Teflonová je dle výrobce bezúdržbová, ale četla jsem i názor, že případné skvrny nejsou vyčistit. Oproti tomu režnou látku klidně vytepuji.... no jsem na vážkách a prosím o radu a Vaše zkušenosti s oběma typy potahů.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bílou sedačku s teflonovou úpravou a znovu bych do ni už nešel. Ze začátku to bylo super a skvrny šli snadno vyčistit kartáčkem a jádrovým mýdlem. Po čase se ale látka jako by vydřela a teď se to čístí fakt špatně a je to dost zašlé. Uvažuji o prečalounění. Mame ji 6 let. Na druhou stranu máme dva kluky kteří ji vůbec nešetřili.
Odpovědět
Jj holt kůže je kůže. Bílá látka je dobrá leda tak na fotce. Ideální tmavé barvy kůže zvláště, když jsou malé děti
Odpovědět
Profilova fotka
@kubis631 s barvou souhlasím, kůži bych ale nechtěl. Zkoušel jsem I kvalitní drahé sedačky, ale přijdou mi studené a v létě se na ně naopak lepím. Další varianta bude tmavší látka. Při nejhorším se časem znovu prečalouní.
Odpovědět
@jakuda díky, obě varianty mají něco do sebe režná/teflon , četla jsem na teflon jak super kladné reference tak i názor, že bezúdržbová látka je na houby, právě proto, že neexistuje způsob, jak ji udržovat - docela mě to pobavilo, na druhou stranu pokud nemám potah z PET lahví, které fakt vydrží sto let bez údržby asi není materiál, který se neošoupe, nepoškodí, nezajde špínou atd...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?