Sedací souprava TONY. Máte někdo?

Ahoj, dobrý den, prosím, kdo máte tuto sedačku, mám pár otázek. www.eu-nabytek.cz/produkt/179740-rozk... Moc se nám líbí, ale bohužel se dá vyzkoušet pouze na Moravě a my jsme z Čech..Jaká je kvalita, jaká je tvrdost, neprosedí se hned? Hledáme různé alternativy, kompromis, abychom mohli vyzkoušet, někde poblíž, ale stále to není ono. Chtěli bychom tuto. Budu ráda za všechny postřehy, díky moc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje zkušenosti se sedačkama co jsme měli mi a rodiče - máme 3 děti a pes a proto budu volit absolutně prakticky, budem pořizovat novou a po zkušenostech se stávající sedačkou mám tyto požadavky: snimatelný pratelný potah, nutnost vysávat pod sedačkou bez toho abych ji musela pokaždé odsouvat, tj. na nožičkách aby tam pohodlně šlo dostat vysavač, už nikdy sedačku s volně loženýma polštářema, byly věčně sházené na zemi, děckám "zavazají". Co nejmíň "škvír" a prošívání kde se budou držet drobky. Rodiče dávají na svou sedačku přehozy, také to není praktické, pořád je potřeba to upravovat pokud člověk chce aby to vypadalo pěkně, každý kdo si sedne to hned stáhne z opěradla "zadkem" a vypadá to jako kdyby tam byl pořád bordel. Těchto věcí se chci u nové vyvarovat, bohužel zatím jsme nenašli na trhu nic co by splnovalo naše podmínky tak si ji dám vyrobit. Vzorky sedaček jsem nedávno dávala do fotoblogu a pokoušela se najít takovou jakou požaduji, hledání je ale bezvýsledné. Výrobci moc na praktičnost nehledí.
Odpovědět
@alinka1234 Moc děkuji za postřehy a rady. Sedačky jsou třeba krásné na pohled, ale absolutně nepraktické.. Také stále hledáme.
Odpovědět
Profilova fotka
@power700 no právě, poslední dobou hledím hlavně na praktičnost, aby se na sedačce nedržely drobky a psí chlupy a vlasy a šlo to lehko dolů, aby se na ní dobře sedělo, leželo, aby na ní nebyly "žádné zbytečnosti" - rýhy ve kterých se bude držet bordel, čím jednodušší tak tím lepší, aspoň za mne. Chci si nechat do domku vyrobit neco takového jako na fotkách, bohužel sem nic takového v nabídce nikde neviděla. U mne vítězí jednoduchost.
Odpovědět
@alinka1234 Krásné, čisté, v jednoduchosti je krása :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@power700 přesně tak, čím jednodušší tím lepší, alespoň pro mne, ale na trhu tu nic takového není nebo o tom možná nevím a to si myslím že mám přehled, takže si nechám udělat, naštěstí mám hromadu šikovných známých tak to nebude problém :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?