Sedací souprava vhodná i pro psa - tip

Dobrý den, scháníme novou sedací soupravu, která by byla vhodná i pro psa. Máme jack russel teriera a jeho hloupky jsou naprosto všude. Proto by mě zajímal nějaký typ potahu nebo sedací soupravy, na kterém by se chlupy tak intenzivně nedrželi. Děkuji za nápady. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@p_puma Ahoj, máme Jacka Russela, ty chlupy jsou šílený. Doporučuju sedačku s pratelným (snímatelným potahem), lépe světlou. A nebo pak jedině kůži, pokud ji vyhradíte třeba místo s dekou, kam si vyskočí. Otíratelná je asi úplně nejlepší volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jedině kůže,či jiný otíratelný materiál,který mi ale nenapadá...máme psa s krátkýma chlupama a denně sedačku otírám,vysávám...žádná jiná,než kožená by celkově u nás neobstála... ;-) neumím si vůbec představit mít jinou sedačku...
Odpovědět
@p_puma Jedině koženou, mám s pratelným potahem a je to na nic. Pokud nevlastníš obrovskou profi pračku, tak je ten potah v pračce narvaný a tím pádem se dobře nevypere.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som premyslala nad kozenou ale neznici ju pes drapkami?
Odpovědět
my jsme kvůli pejskům dávali kožené sedačky a taky pratelný potah,kupovali jsme i kvůli nim velkou pračku na 10 kg, aby se tam vešli pelíšky. máme pudlíky, ty teda chloupky nepouští, ale zas jim všechno dovolím, takže pokud něco na sedačce jí, tak pak jí jenom setřu.
Odpovědět
Děkuju za typy, momentálně taky máme pratelný potah ale je z hrubé látky takže ani pračka z něj nepomůže a u kožené se zase bojím poškrábání. Tak jsem přemýšlela o omyvatelném potahu nebo něčem takovém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?