Sedací souprava ze Sconta, je kvalitní?

Profilova fotka
Ahojky, viděla jsem tuto sedačku na střeše vícekrát, takže můžete mi její majitelé, nebo jestli jste zkoušeli, popsat, zda jste spokojeni? Materiál, kvalita a vůbec, pohodlí? Moc se nám líbí, ale převažuje nedůvěra v obchody jako je Asko, Sconto atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám sedačku ze Sconta 12 let. A zatím funguje bez problémů. Před těmi 12ti lety jsem nakoupila všechen nábytek ve Scontu a Asku a mám ho doteď.
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici děkuju. Ráda slyším... 😀
Odpovědět
Ahoj já uvažuju o téhle , líbí se mi že není opěrka složená z "polštářů", jak je to teď moderní nebo co. Žádné načechrávání polštářů než přijde návštěva aby to trochu vypadalo.. Nemáte někdo zkušenost s těma podhlavníkama? Má to smysl nemá? A taky by mě zajímalo jak se vám líbí po vizuální stránce, už vybírám nějaký čas a mám z toho dvakrát takovou hlavu :).
Odpovědět
Profilova fotka
Podhlavníky jsou super. Když jsme vybírali sedačku, tak našim hlavním kritériem bylo, aby se dala opřít i hlava. Ten moderní trend sedaček s pouze nízkou opěrkou zad mi příjde hrozně nepohodlný. Možná tak na krátké posezení s návštěvou, ale na pohodlné rozvalení se a relax je sedačka s možností opření hlavy k nezaplacení.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě a kamarádku Scott ne! Možná dřív, nevím, kupovali jsme ji před asi 3 lety a během chvíle jsme přitloukali prkno, aby se dalo opřít, ta opěrka padala, polštáře jsou promačkané a sjeté a je celá ošukaná. A kamarádka má s opěrkou a polštářky stejný problém, má ji asi 2 roky a je to úplně jiná sedačka než naše. Takže NE
Odpovědět
@karlos12 Tak kdyby jste na ní tolik ,,nešukali" třeba by vydržela :-D
Odpovědět
My máme také spoustu vybavení v domku ze Sconta a jsme spokojení. Sedačku máme sice jinou než na kterou se ptáš, ale je super (můžeš mrknout v albu "Naše království"). A navíc má sconto občas super akce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za rady...Ono je to tak půl na půl... Někdo spokojený, někdo ne... Tak jako je to se vším 😁 dívala jsem se i na phase, ale za ty prachy a navíc se mi ani nelíbí... Určitě je tu poblíž ještě více prodejen zaměřené přímo na sedačky, takže navštívíme... Prioritou pro nás je pohodlné opírání, nejlépe opěrky, musí být prostorná, je nás doma pořád hodne, návštěvy, rodina atd... Takové ty zalamovací opěrky moc nechci, prý se rychle ochodi. Děkuji všem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?