Sedací soupravy Jech, Phase, Polstrin

Dobrý den, má prosím někdo osobní zkusenost s nějakou sedackou z výše uvedených značek? A jak jste spokojeni. Ne cetla jsem ze.... Děkuji
Odpovědět
Dvě kamarádky mají Phase a nemůžou si je vynachválit, zvláště že mají velmi kvalitně udělané rozložení pro občasné spaní. Brácha má zase Polstrin a je také velmi spokojený. Na všech jsem seděla a byly pohodlné. Jech neznám. Já pravděpodobně půjdu časem do Phase.
Odpovědět
@jenye děkuji. Phase vychází i nejlevněji z jmenovaných, ale na netu je spoustu negativních recenzi, tak se trochu bojím. Ono málokdo má potřebu chválit, ale když je naštvaný, tak to aspoň napíše- si myslím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se tady s dovolením spíš prisackuji 😁 Mám vyhledleho Jecha.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 12 let starou sedačku Phase a je neuvěřitelné co vše vydržela. Kluci ji rozhodně nešetří, používají ji jako trampolínu, parkourovou překážku, horolezeckého stěnu, hlávové opěrky jako kladinu a sedačka stále v pohodě. Jen ten bílý potah nevydržel bílý, teď přes ní máme přehoz a plánujeme ještě rok, dva počkat než nejmladší trochu vyroste, a pak ji necháme přečalounit. Věřím, že pak bude zas jako nová. Negativní recenze jsem taky zaznamenal, a docela mě to překvapilo, protože my máme s Phase dobré zkušenosti.
Odpovědět
Byli jsme se s manzelem podivat ve Phase a kvalita potahu, ani design nas vubec neoslovili. V Jechu je to trochu jine kafe, a take trochu jina cenova kategorie🙂 Pokud zbudou po stavbe zlataky, Jech je jasna volba. Jeste mame v hledacku sedacku na miru od Cespivobz Rudne u Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
U Phase je dobré zjišťovat co a jak u tebou vybrané cenové řady. Je tam veliký cenový rozdíl. Mám poznamenáno, že Jech nedělá rozkládací. A nedávno se tu řešila Phase Madrid, Už nevím kdo ji má. Zkus najít 🙃
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mám v užším výběru: https://www.nabytek-brueckl.cz/znacky...
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.sedackymilenium.cz/sedack... Ty budou počítám asi vůbec nejdražší, ale nechtěla jsem být omezená jen J a P, úplně jsem si tam nevybrala....
Odpovědět
@tulda27 jech dela rozklady, ne tedy u všech, ale dela. My si nakonec dnes vybrali ve Phase. Obešla jsem tyto 3 všechny a můj poznatek- Jech má old style zjev. Krasne potahy, kvalitní posezení, cena přijatelná, ale ten design je teď jinde. Vhodne pro seniory. Polstrin- sedačka co nás zaujala měla volne sedaky i zada a to by mě rozcilovalo. Ostatní se k nám nehodi. Phase splňuje vizuální design i pohodlně se uvelebit. Zvolili jsme potah v luxusní variantě.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra který typ sedačky jste nakonec zvolili? Já jsem si na webu nevybrala... Až doslouží nouzová co jsem v koroně rychle objednala tak se k nim dojdu podívat na živo. Na Jecha juknu mám ho kousek od práce, z webu mi to nepřišlo tak špatné. My rozkládací musíme mít, když už se sejdeme u filmu všichni tak se rádi válíme 🤩.
Odpovědět
@tulda27 zvolili jsme model Imola.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@luckavra Hledám recenze na firmu Jech, ale toto me tedy rozesmálo. Jech = sedačky vhodné pro seniory :D Nám se právě Jechu líbí Era a to mi tedy nepříjde jako old style. Někdy je klasika lepší, než nějaké výkřiky mody, které se snadno okoukají. Jste tedy se sedačkou od Phase spokojeni? Dívala jsem se na Váš model a mě by teda vadilo, že každý by měl opěradlo posunutý jinak.
Odpovědět
Článek se načítá
@janess každý si posune opěradlo i sedadlo kdy chce jak chce. Era je jediný moderní model od jecha.
Odpovědět
@janess problém ery je myslím cena. Všude ji mají vystaveno v kůži, protože pak krasne drzi tvar a je pohodlná. Když bude v látce, bude to jiné. Proto ji tak ani nemají na prodejně.
Odpovědět
@luckavra nemyslím si, že ten kdo nemá doma všude šedé betonové stěrky a nemá sedačku typu Jech, Era, že je "out" a "old style model" člověka. Už to pomalu začíná být stejná fraška jako meruňková v obýváku. Každopádně Jech si to nechá zaplatit. A hodně velký problém může být hooooodně dlouhý termín dodání.
Odpovědět
@honzik75 můj názor, můj poznatek. Myslím, ze jsem to nenapsala nijak zle. Navíc, ja nejedu šedou vlnu, kterou popisujete a vybrala jsem “neuhlazenou” sedačku, zato skvele pohodlnou a variabilní. Jen opravdu, pokud bych hledala sedačku pro babičku, jdu jedine do jechu- tvrdší a vyšší sedák. Ano, Jech nám v cervenci říkal, dodání prosinec, tedy 5mesicu. Teď je ale špatná situace se studenou penou v cele Evropě a sedačky mají ohromné zpoždění všechny. V září jsme objednavala ještě rozkládací sedačku v aksamite a musím říci, ze maji pro mě zajímavý vyber. Potahy používají stejne jako Phase. Jen cena je o něco příznivější.
Odpovědět
@luckavra Díky koroně jsme zatím nebyli na prodejně. Vůbec na sedačku nespěcháme, takže ani čas nás netlačí. No to posunutí by mě spíš vadilo esteticky, že to nemám v jedné lajně :D Pak bych si připadala, že sedím v druhé řadě jak v kině. Ale jinak je pěkná, to ano. Co se týká potahu, tak to nemůžu říct, třeba to mají v kuži z hlediska údržby. Snad se tam někdy dostaneme i osobně na prohlídku.
Odpovědět
@luckavra však ano, taky jsem to nemyslel nijak zle. Pohodlnost je silně individuální věc. Naštěstí se už nemusíme řídit aktuálním trendem a sedačku a matrace vybíráme podle vzhledu, ale hlavně podle pohodlí... Člověk je stejný snad stovky tisíc let, tak by mě jen zajímalo, kde nastala ta změna, že najednou jsou pohodlnější nižší sedáky... 🙂
Odpovědět
@janess určitě je potřeba si to vyzkoušet osobně. Nám se něco jiného líbilo na obrázku, ale když to vyzkousite, jak se sedí, mate jasno. Třeba my si vybrali tu od Phase, ale nemají žádnou rozkládací. Jen jednu a ta vrze. Takže rozkládací do jiného pokoje jsem brala v aksamite, ještě nedorazila, tak nevím. Ale na prodejně byla fajn.
Odpovědět
@luckavra To je jasná věc.. kor sedačka, kde se tento rok sedí asi 24/7 :D My rozkládací nechceme. Už dříve jsem slyšela, že se to pak prosedí, vrže apod. Ale to je x let zpět. Možná ty kvalitnější jsou v pohodě. Ale i tak , raději nerozkládací. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Polstrin Hebe v kůži Prescott Soul White a spokojenost. Ale máme ji teprve cca dva roky, takže poměrně krátká doba na nějaké posouzení kvality.
Odpovědět
Ahoj, já jsem ze Zlína a kousek máme obchod Bytcentrum. Pokud bydlíš někde tady, tak si tam zajdi. Někde jsem ji tady ukazovala.
Odpovědět
Ahoj, doporučuji se kouknout na www.sofa-tkadlec.cz... mají výrobu kousek od nás a několik mých kamarádek od nich má sedačku a my se také po rekonstrukci chystáme tam ( mám vyhlédnutou Imolu). Je to česká výroba, navíc to uzpůsobí na míru. Cenově jsou určitě níž než je Jech nebo Phase, nejsou tak profláknutí.... Jen se tam musí volat a domlouvat si předem termín, majitelé si prý zákazníky obsluhují sami 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?