Sedačka do obýváku, kam pro kvalitní v Brně?

kam v Brne na kvalitni, cenove dostupnou sedacku. Je to mozne? Byli jsme v Asku, Scontu, Kice ... Sedacky Phase lepsi kvalita, ale vyssi cena. Poradíte, kam ještě zajít?
Odpovědět
A co IKEA? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych mrkla do ustohala... jinak me se libi sedacky z kiky, ale zas ustohal je dělá i na zakázku a českou výrobu preferuju, když bych si mohla vybrat...
Odpovědět
Taky jsem vybírala v Asku, Scontu, Kika.....Phase jsou moc pěkné,ale moc drahé. Nakonec jsem objednala v e-shopu maxiorion Olomouc, jela jsem si tam sedačku obhlédnout a byla jsem spokojena. Mají velký výběr potahů , různé velikosti, rozklad, úložný prostor a super cenu.Dokonce dovoz zdarma ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste LIVING na Křížové, vpodstatě na poříčí vedle fakulty architektury vut
Odpovědět
My měli od Ustohala a u tchánovců dobře slouží dodnes, nechali jsme jim ji při stěhování do přechodného (je stará skoro deset let a výborně se na ní spalo). V novém jsme pak udělali chybu a koupili si v kika a je to teda šmejd nehoráznej, posunulo se polstrování na místě, kde často sedáváme a ani po reklamační opravě to nevydrželo dlouho na svém místě :-p .....už nikdy víc, přitom cenově to vyšlo téměř stejně
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si objednala pres demax.cz a jsem maximalne spokojena.....Jedina nevyhoda natom je,ze tu stranku musis porad sledovat,protoze tam jsou ty sedacky po jednom kuse a ty dobre jsou hned fuc. :-)
Odpovědět
Máme z jeny a jsme spokojení...
Odpovědět
Máme taky z Jeny - Planpolster německé výroby. V akci cena šla, není úplně nejlevnější, ale nepoloží tě to. A kvalita myslím velmi dobrá.
Odpovědět
Profilova fotka
A co se sledovat stránky Phasé..dají se tam koupit sedačky ve slevě, nebo dokonce i bazarové od zákazníků a ty ceny jsou už slušné...jen natrefit na tu správnou..my jsme dva roky vybírali sedačku, obešli hodně obchodů a stejně jsme u nich skončili... ;-)
Odpovědět
my jsme kupovali všechny sedačky v soho v brně naproti olympie v obchodě casa mia. dokonce jsme tam chytli myslím 30% slevy, úplně náhodou. vybrali jsme si podle katalogu, vzorníku kůže a látek a navolili jsme si u jedné že chceme aby byla rozkládací. jsme s nima maximálně spokojení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?