Sedačka i ke spaní. Máte zkušenost se značkou?

Profilova fotka
Ahoj, máme menší být a chceme v budoucnu řešit spaní rozkládací sedačkou. Máte někdo prosím zkušenost s nějakou značkou? Nebo třeba jen info?
Odpovědět
Profilova fotka
My už skoro 3 roky spíme na Ikea Beddinge - a vřele doporučuju, matrace je fakt kvalitní, celá sedačka je určená na dlouhodobý spaní, klidně 365 dní v roce (náš případ), nebolí z ní záda, vypadá hezky a hlavně - je bezkonkurenčně levná (tuším ten nejlevnější šedý potah za 3500,-?? - no lahůdka) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ne 3500,-, to byla asi nějaká akce, ale 5500,- - http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... . Lovas je ta nejlevnější matrace a i s ní jsme maximálně spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
p_avlina: máme takovou sedačko-postel :) z Ustohal a rodiče mají z Dyha Brno a oba dva modely můžu vřele doporučit
Odpovědět
Profilova fotka
no tak zatím se mi asi po internetu líbí ta Ikea, ale zase na to, že to je ikea, je to dražší (?) binki, ta z Ustohal vypadá fajn, pokud se dobře dívám, neleží se na sedákách,že?
Odpovědět
Já bych to vůbec nedoporučovala, je to nekvalitní spaní, chce to zdravotní matraci a pořádnou postel. I v malém bytě se to dá řešit.
Odpovědět
Profilova fotka
no máme malé 2+1 a pokud nechcem spát s dětmí v pokojíčku, tak mě jiné řešení nenapadá ... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
azafata: ty máš zkušenost S Ustohal nebo Dyhou? já bych zase na spaní nedoporučila Ikeu... p_avlina: ustohal používá velmi kvalitní matrace, kterou jakoby při roztažení překlopíš, model teď z hlavy nevím, chceš, abych se koukla? mám to od 2002, cena cca 13,5 tis. dyha má trochu jiný princip, tam se jakoby posunují sedáky, rodiče se ti také moc pochvalují, prý to je velmi dobře vypolstrované, asi jo, když tam s nimi lehává i jejich 40kg pes :-D chápu tě, prostor je prostor a my třeba dáváme přednost společenskému charakteru místnosti, protože máme hodně návštěv, což by nám dvoupostel jaksi narušovala a navíc, proč by mi někdo lezl do peřin...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ... binki, jestli se sem ještě mrkneš a dala by jsi mi info o té sedačce, budu jen ráda ... no ono právě ... když přijde někdo posedět, tak v kuchyni to na dlouho nebývá a pak večer nebo víkendy, když budem chtít trávit rodina pohromadě doma, tak kde ?? |-|
Odpovědět
Profilova fotka
pozri aj http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, je to model Athéna a můžeš si zvolit umístění područky, mám to v banánovém potahu s jemným vzorem, zkus omrknout jejich webovky (www tečka ustohal tečka cz), dá se k tomu navíc udělat sedák ve stejném potahu, taková kostka, já jsem to tehdy z prostorových důvodů nebrala, ale dneska bych do toho asi šla...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?