Sedačka rohová, do "U" či varianta 3,2,1 - vaše zkušenosti

Profilova fotka
Vybírám sedačku do nového domu a stále se nedokáži rozhodnout, líbí se mi oddělené sestavy typu 3,2,1 či 3,2,2 ale mám obavu zda přinese pohodlí a dostatek sedací plochy pro čtyřčlenou rodinu, jaké jsou vaše zkušenosti?Prostor máme velký takže nejsme omezeni. Děkuji předem za cenné rady.
Odpovědět
Na oddělené sedačky typu 3+2+1 si sedne mnohem více lidí než na L nebo U, u těch je roh vždy nevyužitý na sezení, je pohodlný na válení a pololeh, ale v tom případě se na L v pololehu vlezou 2. Při řádném sezení 2-3 lidi na delší část (podle toho jak je dlouhá) a 1-2 lidi na kratší část, každopádně ti nejblíže rohu budou na sebe namáčknutí :-( Na válení 3+2 stačí (jediná nevýhoda je, že neleží jeden druhému v klíně, ale zase mohou mít každý své pohodlí). Na sezení se vejdou 3 a 2 lidi, ale nikdo s nikým si nepřekáží. My osobně máme 3+2+taburet a jsme maximálně spokojení, s taburetem se dá hýbat a posadit člověka aby viděl na všechny. Přístup na všechna místa je pohodlný, nikdo nikoho nepřeskakuje. (ve variantě U, když půjde někdo na záchod, tak aby se vrátil na své místo bude vždy někoho přeskakovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se ještě zeptat, kde jste vybírali sedačku, zatím jen vybírám přes internet, když mne nějaká zaujme není fyzicky na prodejně.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkap7 já to tu nečetla ale my budeme pořizovat do elka ale trochu rozměrnější a hlavně rozkládací. Momentálně máme pohovky 3+2+1, místa je dost, ale dost nás za ty roky štve, že se tu s manželem třeba u TV pohodlně neulozime 😁 původní sedací soupravu kupovali ještě moji teď už rozvedení rodiče, byla pěkně drahá, ale mamka byla první co prohlásila, že příště už jedině rozkládací... Víte my jako děti bývali zvyklí, když jsme byli nemocní, lehnout si na pohovku rozloženou do obýváku, abychom pořád nebyli v pokoji sami... Takový sentiment no, ale je pravda, že nám tu zabírá moc místa a potřebujeme to tu trochu uspořádat...
Odpovědět
@jarkap7 Ahoj, my též teď řešili sedačku a bude do U, podle mě je to pěknější, není to tak roztříštěný, místa na té za chvíli naší je fakt dost a hlavně se může člověk na ní pohodlně vyvalit, resp. celá rodinka, co si na 3+2+1 moc nedokážu představit, tak, abychom byli všichni pokopě a v pohodlí. Bereme od značky Polipol.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to dilema mě se varianta 3,2,1 líbí mám ji i v návrhu od designera, ale jak píšete asi opravdu na rohové či do U se rodina může lépe uvelebit. Doporučíte mi prosím nějakého dobrého prodejce, děkuji předem.
Odpovědět
My máme zatím jen tu "dvojku". Ale líbí se mi asi eLko, vypadá to dobře, je to pohodlné, to U už není moc funkční.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?