Sedačka z euro palet, jaká je údržba?

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nemá udělanou sedačku do obývacího pokoje z euro palet. Moc se nám to líbí s manželem a chceme si ji vyrobit, ale váhám kvůli uklízení.myslím si, že se ze spod bude držet prach.děkuji za rady :-)
Odpovědět
@parla Vy máte dost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestřenice měla sedačku i postel ale i přes moření a natírání se ji do ni pustili nějaké breberky, nehledě na to, že prach se drží na každé desce a špatně se to utírá, dovnitř se vůbec nedostanete. Taky jsou palety hrozně těžké. My máme jen stůl a ten je těžký jako kráva :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, o tomhle jsem uvazoval do zahradniho domku, ale je to silene tezky - myslim, ze vetsina zen bude mit problem odtahnout jednu paletu natoz dve ...
Odpovědět
jedna europaleta váží cca. 20kg, takže když vidím ten stolek na fotce výše, tak bude mít kolem 70kg. Už vydím manželku, tak se snaží něco takového posunout :-D Mě se tenhle styl nelíbí a praktické to už vůbec není. Taky trochu pochybuji, že najdete palety v tak dobrém stavu, aby se vám to nadšení po realizaci vydrželo.
Odpovědět
@radim83 souhlasím jsou dost těžké. Mohu potvrdit z dost časté zkušenosti. A vdobrém stavu jestli je seženete tak, ale dost drahé ( což se vám vyplatí už koupit rovnou normalní sedačku )Mě se palety doma vůbec nelíbí. Spíš když už je někdo chce mít tak mi přijdou jako pěkné využití na zahradu kde se s nimi člověk aspoň nemusí tahat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?