Sedačky LC Partners - zkušenosti

Nemá někdo sedačku od LC Partners (slovenský výrobce)? Jak se vám zdá kvalita, zpracování, apod., popř. jak ji máte dlouho? Nám se líbí Archimedes, cenově je tedy v nějaké větší konfiguraci ne úplně nejlevnější, tak mě zajímá jestli je to za tu cenu alespoň odpovídající.
Odpovědět
Dobrý den naše zkušenost je asi taková koupili jsme sedačku mozart za 45.000,- přišla upatlaná z výroby, dva díly sedačky k sobe nesedí výškově švy,sedačka vrže, každý díl této sedačky má jinou tuhost sedu. po reklamaci výše popsaných věcí přijeli zástupci lc partners k nám domů začali nám tam skákat po sedačce a natahovat díly co k sobě nesedí aby k sobě seděly úři tom nám opět zašpinili sedačku :-) , vrzání identifikovali že to vržou nožky o podlahu a že to podlepí filcem a bude vše O.K. jaké bylo zděšení když rozdělili jednotlivé díly a nožky byly podlepené filcem nemusím popisovat. No tak to tedy podlepili dalším filcem složili sedačka vrže dál. K tomu že každý dil sedačky je jinak tuhý řekli že to tak má být Ve finále vytáhli papír , že se nejedná o reklamaci, ale jde o "zle osazený dil sedačky" a že jsme spokojení s vyřizenim reklamace a že už po nich nic nebudem chtít a otravovat je.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame hodne podobnou negativni zkusenost. Sedacka gandhi, tvar L s rozklafem,koupena duben 2018. Po 2 mesicich reklamace- brutalne skace rozklad pod sedaci plochou pri kazdem sednuti a dela to doat kraval. Vyspraveno filcem. Druha reklamace za par tydnu- znova opravena, slibrno jak ted uz tp bude ok, panove mili a ochotni-papir o reklamaci podepsan bez precteni a hle- neuznana reklamace, pokud budeme reklamovat znova neopravnene tak budemw platit tisice za vyjezd atd. za tyden vse zpet. Posledni reklamace- dvouhod.oprava, sedacka vsak vrze nekde v konstrukci. Vrzani pri kazdem pohybu. Nabidli novou sedaci soupravu. Po 5 tydnech nam vymenili sedacku. Mame ji od 7.3. - vrze jeste vice nez ta predchozi. Jsme z toho zoufali. Budu reklamovat zas.
Odpovědět
Profilova fotka
@pedrozo pisu prispevek s nasi zkusenosti. Kdyz resili vrzani u nas tak rikali ze ted nedavno byli na reklamaci vrzani a ze zjistili ze vrzaji nohy o podlahu,ze dali filc a vsechno bylo v poradku :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
0
Odpovědět
Každopádně lc partners si vystavil stopku a každý kdo se nás zeptá jestli koupit sedačku tady tak Budem varovat aby od lc partners nic nekupoval!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Hladala som prispevky ohladne vrzgania produktov od LC Partners. Tiez mame ich pohovku a po par dnoch zacala neprijemne vrzgat. Nalepili sme filcove podlozky na vsetky nozicky, oblepili ram ulozneho priestoru, kde dosada vrchna cast s matracom, ale vrzganie nezmizlo. Podla nas je to chyba v samotnej konstrukcii na ktorej je matrac. Ako citam nie sme jedini a verim, ze je viac nespokojnych ludi, len malo z nas vsak napise nejaku recenziu. Mna to vsak vazne hneva a banujem tuto kupu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@pedrozo stejná negativní zkušenost bohužel. Každý sedák jiná tuhost ( prý se mi to zdá) . Pod potahem sedáku se něco srolovalo, tak byl sedák hrbolatý toto jsme reklamovali přijeli k nám domů odvezli tu část sedačky a vyměnili, rázem tuhost mnohem větší. Vrzat začala až po delší době kdy už nebylo možné reklamovat. Tak když to shrnu tak rozdílná tuhost dílů , vrže a po třech letech už jsou prosezená místa a to jsme dle pokynů střídali místa sedu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?