Šedé podlahy a černý nábytek v bytě. Nebude interiér příliš tmavý?

Plánuji zařizování nového bytu, který se bude komplet rekonstruovat a líbí se mi šedé podlahy v kombinaci s černým nábytkem a barevnými doplňky, ale zajímala by mne spíš praktičnost. Máte někdo? Nedělá to interiér zbytečně tmavý? Byt je orientovaný na východ (ložnice, 2 pokoje) a západ (obývák, kuchyně). Kdybyste někdo měli i fotku, tak to vypadá v praxi, budu ráda. Jakou barvu kuchyňské linky a interiérových dveří byste vybrali?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zkušenost jen s tím tmavým nábytkem..... a nikdy víc. Denně stírám prach, když na to svítí sluníčko, tak i dvakrát denně. Je na tom vidět úplně všechno.
Odpovědět
S bývalým přítelem jsme také zařizovali byt. Pořídili jsme černou obývací stěnu, černý konferenční stolek i jídelní stůl. A už opravdu nikdy bych to neudělala. Na údržbu absolutní katastrofa. Každé smítko prachu na tom jde vidět, otisky prstů...teď s manželem jsem vsadili na světlé barvy, dřevo, přírodní barvy, světlé podlahy a je to mnohem lepší.
Odpovědět
My máme černý nábytek v obýváku teď a je to hrůza, všechno je na tom vidět a v létě když se hodně vetra, tak mužů prach stírat několikrat denne. Teď stavíme domeček a vím, že černý nábytek už pořizovat nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto s vámi souhlasím - prach jsem utřela a za chvilku tam byl vidět znovu!! už se těším na světlý nábytek do nového bytu! ;-)
Odpovědět
Černý nábytek máme i teď a je pravda, že prach je na tom více vidět, ale nijak zvlášť mi to nevadí, utřené je to během chvilky. Jde mi spíše o tu barevnou kombinaci, aby byt pak nevypadal jako kobka.
Odpovědět
@agtari pokud dáte bílé nebo světlé barvy na stěny, bílé závěsy, tak by to nemuselo být až tak špatné... ale tmavá podlaha je ještě horší na údržbu než tmavý nábytek... to mi věřte
Odpovědět
Představovala bych si něco cca takového, úplně tmavou podlahu zase nechci jednak kvůli úklidu a taky bych nerada, aby to v bytě pak vypadalo jako na hřbitově. Co myslíte? Ten vrchní obrázek by měl být šedý dub, vypadá to asi lépe, než čistě šedá na tom spodním.
Odpovědět
Profilova fotka
podlaha v ty sedy je vcelku ok, ale cernej nabytek je katastrofa nad katastrofy :-|
Odpovědět
Je to otázka vkusu a priorit, mám 3 děti a prach stírat rozhodně čas denně nemám, designově by to možná hezké být mohlo, pokud jsou větší místnosti.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tmavy nabytek take opravdu nedoporucuji. Take jsem driv vsem tvrdila, ze nemam problem casteji stirat prach, ale po nejake dobe to problem opravdu je. Ne nadarmo ted vetsina lidi ktere znam meni tmavy za svetly, ja jsem nyni nejstastnejsi sbilyma komodama na kterych neni videt ani vrstva prachu :-D U podlahy zde na obrazku (struktura) neni problem, jednolitou tmavou urcite ne. Apropo, obrazky z netu jsou fajn, pokud ovsem take mate tak prostorny byt bez veci. Je dobre hledat si obrazky s alespon podobnou prostornosti
Odpovědět
Pro mě by to bylo tmavé, ale někomu to tak vyhovuje.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@agtari máme podlahu v dekoru Modern Oak White. Na fotkách vypadá do hněda, ve skutečnosti spíš do šeda. Podlaha se udržuje velmi dobře, nepořádek ani není moc vidět. Ale nábytek máme většinou bílý, v kombinaci s dubem. Tmavý nábytek má syn v pokoji, nejen že pořád musím utírat prach, bez barevných dekorací by pokoj vypadal, jak to říct, smutně?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?