Spaní v obýváku - inspirace a tip na dobrou spací pohovku

prosím nemám bohužel jiné řešení než si udělat ložnici a obývák dohromady máte nějaké rady nebo tip na spací pohovku + nějaké inspirace moc děkuji
Odpovědět
Určitě bych nekupoval v Möbelix, Kika a pod.tzv. "možnost každodenní spaní". Slovičkaření bohužel není trestné... Je to jako možnost vyspat se na zemi. Různé rozťahovací, přecházet molitanové sedáky a časem se probouzet polámaný, s bolestí hlavy atd. Vyzkoušel jsem čtyři druhy spaní,než jsem se rozhodl. Ono dát za pohovku 30-40tis., za to se dá zařídit levně celý obývák. Náhodou jsem objevil tento typ pohovky na trvalé spaní za 16700. Sedačka Monte už v nabídce na sedačky-nábytek.cz není. Je tam podrobná Valencia. Tento typ pohovky hledej. Skvělé spaní. Na lůžku strávíš 1/3 dne. Nikde jinde tolik času nestrávíš.
Odpovědět
Ja bych byla pro klasickou postel a nejake doplnkove sezeni pro navstevy. Nebo pohodlne zidle k jidelnimu stolu s podruckama a prijemnym operadlem, aby navstevy mohly sedet u jidelniho stolu a rodina se u televize mohla rozvalit na posteli (take tak lehavame na rozkladacim gauci u pohadek).
Odpovědět
Mate to jen jako provizorium nebo na stalo? Jak mate vysoke stropy? Na delsi spani bych volila vyvysene patro se sezenim nebo skrinemi pod nim - je tam precejen vetsi soukromi, nez na rozkladacim spani uprostred pokoje.
Odpovědět
Dobrý den, osobně se mi nejvíc líbí postel vyjížděcí pod pódiem, které je plně využitelné na sedačku, pracovní kout nebo cokoli. Mám uložený obrázek s dětskými postelemi - ale jen po představu principu. Pokud musíte do obýváku dát i úložné prostory, volila bych celou stěnu skříně, částečně využité na oblečení, částečně jako TV stěna - určitě bych se obrátila na truhláře, když se jedná o dobré navržení víceúčelového prostoru, neřešila bych sektorovým nábytkem.
Odpovědět
Takto vypadá sedačka a postel v jednom. A pokud máš víc prostoru, je tam i další inspirace
Odpovědět
děkuji všem pořad zvažuji variantu klasicka postel a protože tam bude i televize bud dvojsedačku nebo křeslo vlastně když to tak vezmu navštěva je většinou jen moji rodiče s přateli se schazime mimo své byty přeci jen jsem 50tnice a vyspat se potřebuji pořadně je to tak asi na 3 roky ale život občas může vše změnit
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zvolila japonský futon na dřevěné konstrukci dělaný na zakázku, jde sklopit na sedačku - ale samozřejmě ne sedačku v klasickém pojetí :), nicméně spaní na něm je opravdu velmi pohodné a skládala jsem nakonec jen pro návštěvy :). Záleží také na vašich prostorových možnostech. Pokud půjdete to varianty postel + malý gauč bude to ideál :). Mám ho odsud https://www.futoncentre.cz/, a budu pořizovat i do domu jen větší a už ne skládací.
Odpovědět
@dura50 kvalitní sedačka a postel pro každodenní spaní v 1, za mě naprostá spokojenost 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@jenies to je bomba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obnovuji tema .. resim sedacku na denni spani ale pouze pro 1 osobu s vahou cca 60kg.. libi se mi neapol od phase - ale cena je dost vysoka. V uvahu prichazi i madrid od phase, ale ma spatne rozmery a prisla bych tak o cenny prostor k sezeni. Nebo pak zvolit "vyjizdejici suplik", tyto sedacky jsou ok cenove i velikostne, ale kvalita ... budu rada za kazdy nazor a zkusenost, poznatek.
Odpovědět
Profilova fotka
@baraz tchán má tuhle a je s ní moc spokojený, madračku si vybral takovou která mu nejvíc vyhovovala ... https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pr...
Odpovědět
@peroli @baraz ja ji mam taky a jako docasna postel je super. Spim na ni s detma - 3 tim rokem. Matrace si clovek da, co mu vyhovuje, skladani lehke, zasune se..cena super, kvalita primerena cene. Pokud nemate 150 kg tak urcite vydrzi. Jinak bych pro kvalitnější sla za truhlarem, ma silnejsi drevotrisku
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@peroli @fyii ja chci klasickou sedacku, toto je pravdu male ...rozmerove cca 3200×150 pred rozlozenim ...
Odpovědět
@baraz a co vyklopna/sklapeci postel?
Odpovědět
@baraz zkuste mrknout ke mě do alba rekonstrukce, poslední fotky jsou postel, kterou jsme u truhláře nechali dělat do dětského pokoje ale pokud byste si nechala počalounit zádovou část, případně matraci, myslím, že by mohla klidně sloužit jako gauč přes den a poskytuje spoustu funkcí na malém prostoru a spoustu možností. Postel má klasický rozmě 90x200, na obou čelech postele je jedna police místo nočního stolku, na který opravdu místo nemáme, aby si děti měly kam položit pití, knížku atd..., dole je výsuvné druhé lůžko, které jde v případě potřeby vyklopit do roviny s tím vrchním a vytvořit plnohodnotnou postel 180x200. A v tom šuplíku je výklopný rošt, pod kterým je ještě úložný prostor na peřiny atd.... Máme malý dětský pokoj, chtěla jsem plnohodnotné postele, multifunkční kus nábytku a našla jsem truhláře, který byl ochotný ten můj výmysl vytvořit. Cena? 13000 vč. roštů. Máme od jara a jsem opravdu nadšená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?