Televize naproti francouzskému oknu

Ahojte, šířku obýváku budu mít 6m (sojený s kuchyní). Na jedné straně velké francouzské okno, před ním bude sedačka, a naproti televize. Je mi jasné že pokud nezatáhnu okno, bude se mi světlo z venku v TV odrážet. Myslíte že pomůže např. držák na stěnu, který naklopím, aby TV nebyla vodorovně ke stěně, ale jakoby směřovala trošku k zemi? Zvažovala jsem i přehození Tv a sedačky, ale není to moc dispozičně praktické. Spíše jsem chtěla stolek pod TV. Jak to prosím máte řešené, a jak je to v praxi. Dále taky zvažuji, jestli dát závěsy, nebo vertikální žaluzie, ale zatím jsme ve fázi dokončování projektu. Za odpovědi předem děkuji.
Odpovědět
To by me take zajimalo...mame to namyslene podobne...tv chcem na stenu...popripade udelame pripravu i na prehozeni stran,ale lepsi nam to vychazi naproti oknu... Mame kapsu na venkovni zaluzie...zatim uplne v planu nebyly..
Odpovědět
Profilova fotka
Asi by to chtelo videt v nakresu :) Ale nedavala bych to tak nikdy, samo pokud by to bylo nevyhnutelne, tak ano.
Odpovědět
Profilova fotka
Sklopením TV dolu se automaticky zvyšuje výška, kam je třeba TV zavěsit/postavit, pokud teda chcete stále koukat na TV tak nějak kolmo. Nepřijde mi to jako příliš vhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
@mardaren mám to ako vy, používame vonkajšie žalúzie...ale v lete za tmy to má výhodu, sedíme na terase a pozeráme TV 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?