Tmavá podlaha - jakou barvu nábytku?

Zdravím ;-), koupili jsme si byt s tmavou, téměř černou podlahou. Obývák je spojený s kuchyní. Kuchyň je bílo-černá. Nábytek do obývacího pokoje bych nechtěla ani bílý, ani černý. Prostě tu místnost trochu zútulnit. Nemá někdo něco podobného doma?Díky za nápady. L.
Odpovědět
Profilova fotka
zvolila bych nějaké světlé dřevo. s bílou a černou je to krásné, moderní a rozhodně to zútulní. jistě na netu najdeš hodně fotek s inspirací :-)
Odpovědět
@luho2012 Určitě světlé :-) A v jakém dekoru jsou dveře? Buď bych dřevo ladila k nim, nebo bych dala něco krémového, capucino :-)
Odpovědět
V podstatě se jedná pouze o nějakou menší stěnu pod televizi a asi knihovnu na míru. Celkem se mi líbí toto, ale nevím jestli se to nebude tlouct, když to bude stát vedle pracovní desky kuchyně, která je černá.Přemýšlela jsem, že bych vyměnila i tu pracovní desku u kuchyně, ale je v dobrém stavu, tak aby to nebyl jen takový zbytečný drahý rozmar na začátek. :-) Na jednu stranu jsou bílé dveře na balkón a na druhou bílé dveře na chodbu.
Odpovědět
souhlasím s bamak, nějaká krémová barva by to určitě mohla hezky zútulnit :-) ale i to světlé dřevo není špatný nápad, kamarádka to tak má, ale nemá tedy černou podlahu, má jí více do šeda, ale s hodně světlím dřevem to vypadá hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zvolil světlejší dřevo, třeba dub, aby se odlehčila celkově opticky místnost nebo i celý byt. Zdi budete mít bílé nebo barevné? I když do barvy bych asi moc nešel, ale záleží jak jsou místnosti velké, aby to ještě nezmenšilo opticky. S pracovní deskou u kuchyně bych nic nedělal, alespoň se to hezky oddělí, takto by se to podle mě vše slilo do jednoho.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?