Spotřebiče do kuchyně - Zanussi nebo Bosch

Profilova fotka
máme v projektu kuchyně spotřebiče od zanussi, pořád váhám jestli do nich máme jít. Máme jít do boche nebo zanussi? děkuji za odpovědi. ;-)
Odpovědět
@jirkonson předpokládám, že ten, kdo vám ten projekt dělal, prodává Zanussi a proto je nabídl. Zanussi jsou italové spadající pod Electrolux (to už bych raději ten Electrolux, se kterým nemám špatné zkušenosti). Já italské přístroje moc nemusím, takže bych osobně volil Bosch, který jsem do baráku také vybral (série 6). Zkušenosti se Zanussi ale nemám, takže jde jen o můj názor. ;-)
Odpovědět
Já nevím mi to přijde jako Dacia vs. Mercedes :-D (kde Mercedes je Bosch)
Odpovědět
@jirkonson Zkus se podivat do DTestu na vysledky testu ruznych spotrebicu. Ja puvodne myslel, ze si taky vezmeme vsechno od jednoho vyrobce a nakonec jdeme do mixu - deska Electrolux, mycka Bosch, trouba a mikrovlnka Mora. nebrali jsme zadnou "top class", ale podle testu by to melo byt v pohode. Ono stejne to je hodne i o stesti, muzes chytnout blby model od kohokoliv....
Odpovědět
Profilova fotka
@mirekb já v Dtestu nenasel žádné testy na zanussi :-| a to v tutom roku jsem našel dva testy jak mycky tk na digestore ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radim83 byl jsem v oresi a mají nabidku na vsechny vyrobce nejenom zanussi
Odpovědět
@jirkonson tak pak bych osobně zanussi ve výběru vynechal
Odpovědět
@jirkonson My bereme taky z Oresi a mame ty spotrebice tak, jak jsem psal... A neni problem, kdyz jim reknes presne jake modely chces, naceni je ikdyz nejsou v "katalogu".
Odpovědět
Profilova fotka
zanussi se rovná dácia to mne dostalo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem ve svém dřívějším bytě kombinovanou ledničku s mrazáčkem (16 let) i veliký skříňový mrazák (14 let) od zanussi a za celou dobu jsem měla jedinou opravu žárovičky v ledničce. V tomto bytě jsem až do rekonstrukce měla malou ledničku od zanussi (11 let) s jednou výměnou termostatu. Takže ta dacia je sice vtipná, ale velmi nefér, protože všichni píší domněnky a nikdo svou zkušenost se zanussi. A abych vám tady ještě trochu rozčeřila hladinu - teď mám 2 roky českou kombi - ledničku s mražákem od Romo (Fulnek), protože jsem na ni měla velmi dobré reference. Prosazují se na trh, takže vyrukovali s kvalitou a bez příplatku je záruka 4 roky, tak se uvidí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se rozhodl jit do mycky od Bosche. Mame ji teď doma a jsem zvykli na suplik na pribory. Zanussi tuto moznost nemaji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkonson Kdybych měl volit jen z těchto dvou značek, tak bych vybral Bosch. Mám s nimi dobré zkušenosti. Se zanussi osobní zkušenosti nemám, tak bych jí asi ani nevolil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?