Zapojení vody, co vše je potřeba?

Profilova fotka
Ahoj, potřebuji poradit... Potřebujeme zapojit vodu, jakože přípojku. Na vodárnách jsem už byla, ale popravdě z toho nevím ani hlavu ani patu. Co všechno je potřeba zařídit, oběhat popřípadě mít? Projekt.dokumentaci jsem si nechala udělat už tam, tak na té už paní pracuje, co dál potřebujeme nebo zatím mám prostě jen čekat až to udělá? Vůbec nevím... Děkuji
Odpovědět
Záleží kde přesně je vodovodní potrubí. Jestli v silnici, tak ještě potřebujete povolení výkopu od KSUS + od policie a odboru dopravy povolení uzavírky. K tomu musí být ještě projekt dopravního značení.
Odpovědět
Profilova fotka
@requied a pokud ne? do silnice kopat nemusíme...
Odpovědět
@petulebe nejlepší a nejjednodušší je se zeptat přímo VAK nebo na SU. Určitě do toho ale bude mluvit majitel pozemku, kde je vodovod.
Odpovědět
Taky teď zařizuji napojení na vodovodní řád. A nejprve musím nechat zpracovat projekt napojení na řád. Pak projekt s vyplněnou žádostí o připojení nového odběrného místa zaslat na provozovatele vodovodu v obci. Ty se vyjádří, že se lze (snad :) ) připojit. Pak na obci vyřídit povolení a na stavebním úřadě mít od nich také svolení. A pak se snad může něco dít. Vodovod vede ve slepé ulici, která je majetkem obce, tak povolení na rozkopání by měla dát obec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?